3957
11:06 13.122016

Ужгородки підтверджують статус фаворита

Спорт 1531

8-9 грудня ужгородські «Карпати» в СК «Юність» зустрілися із тернопільським «Економ-Університетом».

img_3652

«Карпати» – «Економ-Університет» – 37:21 (18:10)

«Карпати»: Яблонська-Бобаль, Шеламова; Кильч 8, Фурманець 7, Компанієць 6, Сухецька 5/3, Мелекесцева 5, Попович 4, Лезінська 1, Білик 1.

Закарпатки на перших хвилинах матчу, так би мовити, розкачувалися, чим уміло користувалися гості. Та свято на вулицях тернопільських гандболісток довго не тривало. «Карпати» згодом взяли ініціативу до своїх рук і контролювали перебіг гри. Значної переваги в перші 15 хв. не спостерігалося, проте у другій 30-хвилинці ужгородки помітно додали, на що їхній суперник відповісти нічим не зумів. У підсумку після першого тайму – 18:10.

Питання щодо переможця в цьому протистоянні відпало. Певною мірою знявши з себе тягар відповідальності, «карпатівки» почали грати розкутіше, і це приносило свої дивіденди. Хоч у деяких епізодах господаркам необхідно було діяти уважніше, але поодинокі помилки на результаті не відобразилися.

«Карпати» – «Економ-Університет» – 33:26 (19:14)

«Карпати»: Яблонська-Бобаль, Шеламова; Компанієць 9, Кильч 8, Фурманець 6, Мелекесцева 3, Сухецька 3, Білик 3, Лезінська 1.

Сценарій другого поєдинку виявився дещо схожий на попередній. На майданчику була тільки одна команда, яка тримала хід протистояння під своїм контролем. Ще до перерви підопічні Петровського змогли відірватися на комфортну відстань.

У другому таймі господарки зупинятися не стали й продовжували раз за разом штурмувати ворота суперниць. Ті, у свою чергу віднаходили шпарини у захисті «Карпат» і намагалися не відпускати їх ще на більшу відстань. Загалом господарки досить упевнено довели справу до переможного результату.

Особливих проблем «Економ-Університет» створити «Карпатам» не зумів. То ці поєдинки сміливо можна назвати тренуванням з підвищеною відповідальністю. «Карпати» із своїм завданням впоралися, тож вітаємо їх з перемогами!

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини