3984
11:43 14.122016

Гідні результати ужгородців на змаганнях в столиці

Спорт 1625

10-11 грудня в Києві проходив міжнародний турнір з таеквон-до «Kyiv Open Fight Challenge 2016».

grmktyk7s-q_%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%80

Загалом позмагатися приїхало понад 300 спортсменів з 11 областей України, а також гості з Білорусі. Не обійшлося на цьому спортивному дійстві без представників нашого обласного центру.

Ужгородський клуб «Korolovych team» представляли 9 спортсменів, які є вихованцями тренера Владислава Короловича: Дмитро Бушко, Станіслав Сембер, Марк Кобзар, Еміль Станко, Каміла Псайко, Сергій Шапошніков, Єгор Терновенко, Марія Королович, Анатолій Жганич.

Наш колектив зумів вибороти 7 нагород. З яких 3 золоті медалі, 1 срібна та 2 бронзові. Такий результат можна вважати успіхом.

Не було рівних на цьому турнірі Станіславу Семберу, Камілі Псайко та Дмитру Бушко, котрі спромоглися продемонструвати свої вміння на високому рівні й гідно пройти цей етап. У підсумку вищезгадані спортсмени вибороли золоті медалі.

Трохи для здобуття нагороди найвищого ґатунку не вистачило Сергію Шапошнікову, котрий також пройшов хорошу підготовку, але зачепитися за першу сходинку, на жаль, не вдалося. Та розчаровуватися «сріблу» не варто, адже попереду ще багато злетів.

Не залишилися без медалей ще двоє ужгородців. Так «бронза» дісталася Марії Королович та Єгору Терновенку, з чим ми їх і вітаємо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах