3992
12:24 16.122016

Ужгородці з нервових поєдинків вийшли переможцями

Спорт 2109

img_3821БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» у рамках І ліги чемпіонату України з баскетболу групи «Захід» приймав БК «Дідібао», що з міста Кам’янець-Подільського.

Поєдинки, як зазвичай, проходили в ужгородській «Юності». Як у першій, так і в другій грі на майданчику точилася напружена боротьба й інтрига трималася до останнього.

«Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» – Дідібао» (Кам’янець-Подільський) – 73:71 (16:15, 15:14, 21:28, 21:14)

Зі старту гри в господарів ніби все виходило: швидкі переходи із захисту в напад, точні кидки, чимало виграних єдиноборств. Хоч відірватись не вдалося, проте контролювати хід зустрічі було до снаги. На велику перерву ужгородці пішли, ведучи в рахунку 31:29.

А ось третю чверть закарпатці зіграли на низькому, як для себе, рівні. Спочатку вони втратили набуту перевагу, а під кінець третьої 10-хвилинки й зовсім відпустили гостей на відстань у 5 очок. Заключна частина гри виявилася дуже емоційною. На майданчику були «качелі». Лідер поєдинку змінювався чи не щохвилини. Під завісу матчу здавалося, що повний успіх у «Дідібао» вже в кишені, але представники Срібної Землі гідно провели останні миттєвості зустрічі й зуміли вирвати таку важливу та яскраву перемогу – 73:71.

«Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» – Дідібао» (Кам’янець-Подільський) – 91:78 (24:23, 14:26, 25:16, 28:13)

Хоч у підсумку закарпатці здобули переконливу вікторію, але по ходу зустрічі не все йшло за їхнім сценарієм. Першу чверть команди провели на рівних і показали доволі результативний баскетбол. А ось у другій 10-хвилинці представники Кам’янець-Подільського помітно додали й майже відмінно зіграли цей відрізок гри. Завдяки командній грі та майстерності окремих баскетболістів після другої чверті гості були попереду – 38:49.

Такий відрив суперника підопічних Зубковського не злякав. Після перерви коуч ужгородського БК вніс певні корективи в дії своїх спортсменів, і вони заграли зовсім по-іншому. Якщо третя чверть була для того, аби нівелювати ту перевагу, що мав суперник, то в четвертій господарі майданчика нарощували вже свою. Після такого приголомшливого відрізку ужгородців баскетболіти «Дідібао» відійти не змогли і в підсумку поступилися.

Отож «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» здобуває дві вольові ефектні перемоги, тим самим підтверджуючи свій характер і міць.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини