4080
17:01 22.122016

Весною у Мукачеві пройде грандіозна велоподія

Спорт 3001

Про це для «Карпатського об’єктиву» розповів один із організаторів проекту Артем Топчанюк.

15590370_296509674084483_1596465374884951672_n

Зокрема він зазначив, що велозмагання «Три замки Закарпаття» передбачає не лише змагання для дорослих, але й дитячу велогонку, концерт, спортивні танці, закарпатську кухню і, звісно, фіглі. Фініші пройде у парку «Перемога», де на той час має цвісти сакура, тому видовище має бути гарним.

«Траса гонки охоплює 14 населених пунктів Мукачівського району, а в Чинадіївському замку планується проведення лицарських боїв під час гонки!Відтак на змаганнях буде три категорії маршруту – спорт і спорт-туризм, 70 км, перепад висот 1650 метрів, і туризм лайт 40 км, по рівній місцевості і теж по трьох замках.

Маршрут розроблявся разом з місцевими активними любителями їзди на гірських велосипедах, так що це дуже демократичний захід, в якому взяти участь може максимальна кількість учасників.

Нещодавно висловила бажання бути нашими партнерами декілька фірм, зокрема «FLEX», «Дикий захід», «Тату-байк». Для них важливо підтримувати такі великі заходи, спрямовані на пропаганду спорту, активного сімейного відпочинку, адже все це ще позитивно впливає імідж всього Закарпаття! Багатьом цікаво нам допомогти. Ось, нещодавно одна людина запропонувала нам скористатися його альтанками у Визниці для відпочинку учасників, і навіть можна буде безкоштовно покататися на його конях! І все це дуже круто впливає на розвиток туристичної інфраструктури та спорту.

Зауважу, що захід розрахований на всю Україну, і дуже сподіваюся на те, що до приїдуть гонщики з сусідніх країн», – розповів Артем.

Зазначимо, що велозмагання «Три замки Закарпаття» планується провести 22-23 квітня.

Іванна Бондарук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах