4189
19:58 13.012017

У місті над Латорицею зібралося чимало шахістів з різних регіонів України. ФОТО

Спорт 1846

Попри негоду за вікном, через ускладнення погодних умов та сильні заметілі, до Мукачева все ж добралися учасники десятого дитячого шахового фестивалю «Різдвяне Мукачево – 2017», який проходить у приміщенні Мукачівського шахового клубу «32х64».

_MG_0777

Цього року участь у грі взяло майже 60 дітей з Закарпатської, Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Київської, Чернігівської, Миколаївської, Одеської та Хмельницької областей.

На офіційне відкриття завітав заступник міського голови, президент Федерації шахів Мукачева – Олександр Галай.

«Я пришов сюди для того, щоб подякувати Вам, що не дивлячись на таку негоду Ви знайшли можливість добратися сюди. Тож давайте привітаємо наших гостей з інших областей. Щиро радий, що Ви всі приїхали, почувайте себе, як вдома. Хочу побажати, щоб цей турнір став для усіх сходинкою у великі шахи, адже не дивлячись ні на що наші шахісти прогресують і ми знаходить дуже високо у світовому рейтингу. Вітаю Вас», – зазначив Олександр Галай.

Зауважимо, що змагання проводяться за швейцарської системою в 9 турів. Контроль часу – 25 хвилин + 10 секунд за кожен зроблений хід, починаючи з першого до закінчення партії кожному учасникові. Місця визначаються за найбільшою сумою набраних очок. У разі однакової кількості очок у двох і більше шахістів перевага надається:

* За системою коефіцієнтів Бухгольця.

* За системою коефіцієнтів Бухгольця з відкиданням найгіршого результату.

В усьому іншому змагання проводяться згідно «Правил швидкої гри», що діють з 1 липня 2014 року.

Іванна Бондарук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах