4225
23:10 15.012017

На ужгородському льоду точилася напружена боротьба. ФОТО

Спорт 3618

У неділю, 15 січня, в обласному центрі пройшов черговий поєдинок чемпіонату Закарпаття з хокею, у якому «Ужгородські вовки» зустрілися із «Шахтарськими барсами».

IMG_3983

Команди грали обережно, приділяючи увагу в першу чергу захисту. Та все ж не забували хокеїсти і про напад. Більшість кидків по воротах були здалеку, які часто успіхом не увінчувалися. Точилася рівна боротьба і перший період завершився нічиєю 0:0.

Після перерви команди дещо додали, і гострі моменти стали виникати частіше. Попри всі намагання як одних так й інших переграти воротарів справа була не з легких. Тому після другої третини зустрічі рахунок так і залишався невідкритим.

Здавалось в основний час переможця виявлено не буде, та вже на перших хвилинах заключного періоду «Ужгородські вовки» зуміли пройти захист суперника і переграти воротаря – 1:0. «Шахтарські Барси» відразу ж кинулися відіграватися, але «вовки» вдало діяли позаду. Пройшло кілька миттєвостей і «Ужгородські вовки» зуміли подвоїти перевагу – 2:0. Авторами результативних кидків стали брати Машкаринець: Вадим та Антон.

Та все ж інтрига була поновлена. «Барси» зусиллями Олександра Дмитрієва награли на забиту шайбу і скоротили відставання до мінімуму. Кінцівка гри виявилася по-справжньому гарячою. Гострі моменти виникали один за одним і чи не кожна друга атака могла увінчуватися успіхом, та не вистачало влучного останнього кидка. Уболівальники обох команд підтримували своїх улюбленців і гнали їх уперед, що хокеїсти й робили.

У підсумку «Ужгородським вовкам» вдалося зберегти набуту перевагу і здобути важливу перемогу над «Шахтарськими барсами» з рахунком – 2:1.

Поєдинок між «Спартаком» та «Синевіром» не відбувся через несприятливі погодні умови.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах