4253
09:41 17.012017

У Хусті відбувся турнір пам’яті братів Філаків

Спорт 2560

З 13 по 15 січня у спортивному залі Хустської ДЮСШ любителі футболу визначали сильніших.

39097-3_новый размер

Першими розпочали турнір юнаки 2002–2003 років народження. У змаганнях узяли участь 5 команд. У фінальному поєдинку зустрілись учні села Ізи (тренер Віктор Вучкан) та ДЮСШ освіти (тренер Микола Буковецький). З рахунком 3:1 перемогу здобули вихованці Миколи Буковецького. Третє місце посіли вихованці ДЮСШ освіти (тренер Ігор Веляник).

У віковій підгрупі 2004–2005 р.н. зустрілися команди ДЮСШ освіти (тренер Ігор Веляник) та ДЮСШ «Нарцис» (тренер Василь Форкавець). З рахунком 3:2 перемогла команда ДЮСШ освіти. Їм вручено дипломи за перше місце. ДЮСШ «Нарцис» відповідно на другому місці.

У турнірі взяли участь також 15 дорослих команд. Уперше змагались у турнірі команди м. Міжгір’я та міста Іршави. П’ять годин тривав футбольний марафон. Більше сил до фіналу зберегли команди «Оболонь» та «Лестер». У півфіналах зустрілися команди «Лестер» та команда «Міжгір’я». З рахунком 1:0 перемогу здобула команда «Лестер». У другому півфіналі за вихід до головного матчу турніру боролися ФК «Оболонь» та ФК «Родина». З рахунком 7:3 перемогу здобула команда «Оболонь». У фінальному поєдинку «Оболонь» з рахунком 6:1 переграла «Лестер» і посіла перше місце.

Василь ДЕЯК, майстер спорту

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах