4265
09:20 19.012017

Стартувала ужгородська футзальна ліга

Спорт 1327

15 січня відбувся перший тур. Загалом участь у змаганнях прийняли 24 команди, які були розподілені на три групи по вісім колективів у кожній.

58838627

У групі А «Минай-1» у першому своєму поєдинку здолав команду «АТО» з рахунком 16:0. У воротах суперника розписався чи не кожен гравець. Також була зафіксована ще одна впевнена перемога. «Проспект» підтримав почин минайців і забив у ворота «УжНет» дев’ять м’ячів, отримавши у власні три. Не зміг відібрати очки у «Вереста» «Teamwear». Уболівальники, котрі спостерігали за цим поєдинком, стали свідками одинадцяти взяттів воріт. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Вереста» – 7:4. Та все ж в одному поєдинку інтрига тривала протягом всього матчу. «Ultimate» зумів тільки мінімально здолати «КС Ужгород» (3:2).

Найбільший розгром у групі В теж був за минайськими спортсменами. «Минай-2» «познущався» із «Sportika», забивши тим сімнадцять сухих м’ячів. «Zinedine» також без жодних проблем здобув позитивний результат. Із рахунком 13:2 був «битий» «USB». «Медея» відставати від лідерів не збиралась, і змогла показати хорошу гру. У поєдинку з «Епіцентром» була здобута перемога – 7:4. І поки що єдину нічию на турнірі розписали «Будівельник» та «Libyan Lions» (2:2). Гра виявилася цікавою та напруженою.

У групі С «УжНУ» не мав проблем із «Тисою-1». Повна територіальна перевага перетворилася на одинадцять забитих м’ячів при одному пропущеному. «Вопак» не відчув опору з боку «Коритнян» і зумів здобути вікторію – 11:4. «Худльово» цілком прогнозовано вибороло першу перемогу. «КІТ» виявився легким суперником, перевага над яким втілилася у кінцевий результат – 4:0. «Радванка» також не мала наміру втрачати очок і здобула звитягу над «Вікінгом» (4:1).

Ось таким результативним виявився перший тур. 127 забитих м’ячів у 12-ти поєдинках, а це по 10,5 голів за гру. Такі показники не можуть не подобатися уболівальникам.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах