4327
13:02 27.012017

У неділю відбудеться третій тур Ужгородської футзальної ліги

Спорт 1237

30343115Анонс 3 туру УФЛ Після стартових турів команди потроху набирають залікові пункти, лише сім команд не зуміли розжитись очками. Та як мінімум дві з них мають хороші шанси здобути дебютні перемоги в цьому турі.

У першій групі практично у всіх матчах з великою долею ймовірності можна спрогнозувати переможця. На статус центрального претендує гра Минай-1 – Верест. Ці команди вже зустрічались у півфіналі Кубку УФЛ і тоді минайці впевнено перемогли 5:0. За день до гри Минай відіграє гру з МФК Миколаїв, що може вплинути на їхні кондиції. Юнаки з Teamwear спробують відібрати очки у Проспекта. Від УжНЕТа при такій грі, як в минулому турі, очікується тільки перемога над африканцями. Найбільш рівним буде поєдинок КС Ужгород та АТО, хоча останні мають кращий підбір гравців.

У групі В черговий погром очікується від Минай-2, який зійдеться з аутсайдером USB. У Sportika хороші шанси переграти лівійців. Зінедін та Епіцентр після поразок у минулому турі спробують поправити своє становище. Медея та Будівельник поборються за другу сходинку, пише lobda

В останній групі Вікінг спробує набрати перші очки з КІТ. Худльово буде доводити свою перевагу над Тиса-С. Більш досвідчені Коритняни проекзаменують студентів УжНУ. Головним поєдинком буде зустріч команд, які мають історію протистоянь у чемпіонаті міста з футболу, Радванка та Вопак.

Завдяки технічним партнерам УФЛ інтернет-провайдеру УжНет буде вестися онлайн-трансляція чотирьох поєдинків:

15:40 Вопак – Радванка

16:30 Минай1 – Верест

17:20 Ultimate – Ужнет

18:10 Будівельник – Медея

3 тур

Група А

КС Ужгород – АТО

Проспект – Teamwear

Минай1 – Верест

Ultimate – Ужнет

Група В

Зінедін – Епіцентр

Минай2 – USB

Sportika – Libyan Lions

Будівельник – Медея

Група С

УжНУ – Коритняни

Кіт – Вікінг

Вопак – Радванка

Тиса-С – Худльово

3turj

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах