4358
19:17 29.012017

На Ужгородщині МФК «Миколаїв» обіграв закарпатський «Минай»

Спорт 2741

Вчора, 28 січня, МФК «Миколаїв» на тренувальному зборі на Закарпатті провів другий товариський матч. У селі Кам’яниця суперником команди Руслана Забранського був аматорський «Минай» з Ужгорода.

4-25-75

Усі голи були забиті в другому таймі. Спочатку Вадим Шаврін ударом головою послав м’яч у лівий від голкіпера кут – 1:0. Потім після прострілу з флангу івуарієць Моріс паком в дотик переправив м’яч у сітку – 2:0. Один гол відквитав досвідчений Михайло Кополовець, відомий за виступами за львівські «Карпати» – 2:1. А остаточний рахунок встановив потенційний новобранець МФК «Миколаїв» Сергій Алексанов. Партнери вивели його один на один з голкіпером і форвард не промахнувся – 3:1.

Усамому кінці матчу МФК «Миколаїв» міг зробити рахунок розгромним, але Дмитро Сартіна не реалізував пенальті – м’яч пролетів вище воріт, повідомляє zakarpattya.net.ua.

31 січня МФК «Миколаїв» зіграє в Кам’яниці матч з клубом третьої словацької ліги «Собранце».

У видовищній товариській зустрічі між ФК «Минай» та ФК «Волинь» (Луцьк) був зафіксований нічийний результат. Підопічні Миколи Гібалюка, поступаючись після першого тайму з різницею у два м’ячі, зуміли здійснити камбек у поєдинку.

У  товариській зустрічі між ФК «Минай» та ФК «Волинь» (Луцьк) був зафіксований нічийний результат – 3:3. Підопічні Миколи Гібалюка, поступаючись після першого тайму з різницею у два м’ячі, зуміли здійснити камбек у поєдинку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах