4381
15:17 31.012017

Аматорський клуб із Закарпаття проти професійних команд України

Спорт 3837

На Срібній Землі проводять тренувальні збори учасник Ліги Парі-Матч луцька «Волинь» та колектив з Першої ліги України «Миколаїв».1485449951_16300391_305768656487960_4922798721549608563_o_новый размерФутбольний клуб «Минай», котрий у зимове міжсезоння підсилився кількома хорошими виконавцями та змінив головного тренера, отримав можливість провірити свої сили в матчах із більш досвідченими командами.

Першим суперником підопічних Гібалюка став учасник елітного дивізіону чемпіонату України – луцька «Волинь». Хоч стан футбольного поля потребував кращого, проте футболісти обох команд намагалися продемонструвати свої найкращі якості. Краще у гру увійшли волиняни, котрі зусиллями Євгена Котюна і Євгена Могіля повели в рахунку 2:0. Утім минайці намагалися відігратися, і одна з таких спроб увінчалася успіхом. Передачу Роберта Гегедоша результативно завершив Констянтин Багрій. Та ще до перерви «Волинь» знову подвоїла перевагу. Автором узяття воріт став Олег Тракало.

У другому таймі закарпатський колектив не тільки наздогнав суперника, але й зумів вирвати нічию в представника Прем’єр-ліги! Спочатку дубль оформив Багрій, а згодом відзначився Гегедош.

Наступний спаринг проти «Миколаєва» виявився менш вдалим. У першому таймі команди ніяк не могли завдати останнього удару, котрий міг би завершитися результативно, та після перерви відзначитися вдалося не раз.

Як і в попередньому поєдинку, «Минай» поступався 0:2 (автори забитих м’ячів: Вадим Шаврін та Моріс Пакоме) і знову ж таки один м’яч зумів забити у відповідь. Цього разу забити вдалося Михайлу Кополовцю. Та кінцівку поєдинку краще провели футболісти «Миколаєва» які змогли відзначитися ще одного разу.

Загалом обидва поєдинки справили позитивне враження і підтвердили, що на Срібній Землі є хороші команди, котрі можуть на рівних боротися із кращими командами України.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах