4428
21:37 6.022017

Ефектна перемога та прикра поразка ужгородських спортсменок

Спорт 1866

4-5 лютого ужгородські «Карпати» вдома зустрічалися зі своїм принциповим суперником у боротьбі за чемпіонство – львівською «Галичанкою».

IMG_4086

У першому колі жіночої Суперліги львівські спортсменки в поєдинку із закарпатками здобули дві перемоги, завдяки яким випереджають наших спортсменок на 4 залікові бали. Та цього разу «Карпати» налаштувалися дати бій.

«Карпати» (Ужгород) – «Галичанка» (Львів) – 23:22 (9:10)

«Карпати»: Яблонська-Бобаль, Воронько; Лезінська 5, Гичка 4, Готра 4/1, Сухецька 4, Кильч 2, Компанієць 2, Фурманець 2, Попович, Білик, Петровська, Купчак.

Майже вщент заповнений зал гнав господарок до перемоги. Важливою ланкою цього дня виявилася воротарська, адже саме кіпери часто вступали в дію і неодноразово рятували свою команду. Якщо на перших хвилинах поєдинку краще виглядала «Галичанка» і навіть зуміла піти в невеликий відрив, то під кінець першого тайму ужгородки посилили боротьбу й скоротили відставання до одного м’яча.

Після перерви знову ж таки володіли ініціативою гості, але набуту перевагу довго втримати їм не вдалося. На екваторі другого тайму йшла рівна гра, і з кожною хвилиною градус боротьби на майданчику збільшувався. Зросла кількість фолів, і дійшло навіть до вилучення. Фантастичною виявилася кінцівка зустрічі, де в завершальних атаках діяли краще господарки й незадовго до фінального свистка змогли провести переможну атаку та підняти всіх уболівальників на ноги.

«Карпати» (Ужгород) – «Галичанка» (Львів) – 16:26 (5:13)

«Карпати»: Яблонська-Бобаль, Воронько; Готра 10, Компанієць 2, Кильч 1, Лезінська 1, Купчак 1, Фурманець, Гичка, Мелекесцева, Сухецька, Попович, Петровська, Білик.

Після такої ефектної перемоги днем раніше цього разу від «карпатівок» чекали тільки звитяги, яка б допомогла наздогнати «Галичанку» в турнірній таблиці. Проте поєдинок відбувся дещо за іншим сценарієм, ніж сподівалися закарпатці.

Протягом перших 16 хвилин поєдинку «Карпати» не змогли провести жодної (!) результативної атаки, у той час як «Галичанка» розписалася у воротах суперника 9 разів. Відійти від такого старту ужгородкам було непросто. На перерву команди пішли за рахунку 5:13.

У другому таймі закарпатки намагалися діяти на рівних, але відіграти такий гандикап було майже неможливо. Нав’язати боротьбу не допомогли навіть 10 голів Готри, котра може занести цей поєдинок собі в актив. Львів’янки за багатьма показниками перегравали ужгородок і цілком заслужено здобули вікторію (16:26).

Таким чином гандикап «Галичанки» в 4 очки залишається, проте є сподівання що вже найближчим часом ужгородські спортсменки зможуть його нівелювати.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини