4449
14:15 8.022017

Виснажливі поєдинки закарпатських баскетболістів з різним завершенням

Спорт 1937

У суботу та неділю, 4-5 лютого, у СК «Юність» відбулися матчі чемпіонату України з баскетболу серед команд Першої ліги групи «Захід» між БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» та чернівецьким «Старлайф».

IMG_4156

Обидві гри виявилися цікавими та сповненими боротьби. Команди демонстрували хорошу підготовку, тож їм було важко протистояти одна одній.

У суботньому матчі після стартових двох чвертей спостерігалася доволі рівна гра. Явного фаворита виділити було важко, проте після великої перерви вперед вирвалися господарі й перед заключною 10-хвилинкою вели в рахунку 66:60. Після такого ривка ужгородці почали діяти впевненіше і з плином часу перевагу тільки збільшували. Чернівецькі баскетболісти не змогли довго грати на рівних і стали більше помилятися, чим закарпатці вміло користувалися. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» з рахунком 95:81.

Наступного ігрового дня представники Срібної Землі діяли більш мляво. З перших хвилин лідерську позицію захопили чернівецькі баскетболісти, і в основному саме вони мали перевагу. Розрив у три очки закарпатці нівелювали на початку третьої 10-хвилинки й навіть змогли вийти вперед. Але все ж перед вирішальною чвертю на табло рахунок був рівний – 59:59.

Заключна 10-хвилинка була наповнена боротьби на кожному клаптику майданчика, адже жодному з колективів не хотілося поступатись. Інтрига трималася майже до останньої хвилини поєдинку. Ужгородці цілком могли претендувати на перемогу і в цій зустрічі, але вирішальні кидки виходили краще все ж у гравців «Старлайфа». Міцніші нерви виявилися у гостей, які довели справу до перемоги – 86:79.

Таким чином обидві команди за доволі рівної гри зуміли здобути по одній перемозі й подарувати вболівальникам купу емоцій.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах