4717
21:14 26.022017

Шаховий етап 10-ї спартакіади УжНУ виграли історики

Спорт 2198

Загальноуніверситетська спартакіада викладачів та співробітників УжНУ набирає обертів. Після бадмінтону та шашок 22 лютого в СК «Буревісник» зібралися визначити сильнішу команду на турнірі з шахів.

verkh

12 команд представляли різні факультети та підрозділи УжНУ.

Стежив за ходом гри головний суддя турніру Аркадій Ворович, котрий є неодноразовим призером різних змагань із шахів. Він пояснив, що етап буде проводитися у 5 турів за швейцарською системою. Допомагав йому у проведенні та організації змагань старший викладач кафедри фізичного виховання Василь Шароді.

Головними фаворитами змагань стали минулорічні переможці – історики, а також математики. Викладачі історичного факультету відразу взялися доводити свою першість, тож зі старту захопили лідерство.

Боротьбу з ними за «золоті» нагороди активно вели ІТ-шники, а також хіміки. Однак торішні переможці й цього року впевнено фінішували першими. «Срібло» здобули викладачі факультету інформаційних технологій, третіми стали хіміки, які у шашках виступили краще (2-е місце).

Цей турнір став винятково чоловічим – не було жодної представниці прекрасної статі.

Призерів нагородили медалями та грамотами.

Уже наступного тижня відбудеться черговий етап спартакіади – баскетбол, який також пройде у СК «Буревісник», адже для головного спортзалу університету нарешті закупили нові баскетбольні кільця.

Юрій Піясюк

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах