4720
16:03 27.022017

10 гандболісток ужгородських «Карпат» потрапили до національної і молодіжної збірних України

Спорт 2766

Насиченим виявився лютий для гандболісток ужгородських «Карпат».

1

Спочатку підопічні Бориса Петровського приймали вдома принципового суперника та головного претендента на Чемпіонство у жіночій суперлізі – львівську «Галичанку». У драматичному першому поєдинку ужгородки змогли вирвати перемогу: усе вирішувалося в останній атаці, яку ефектно завершила на передостанній секунді зустрічі вихованка місцевої школи Вікторія Гичка — 23:22. У другому поєдинку карпатівки поступилися 16:26.

За кілька днів наші гандболістки вирушили до Швейцарії, де поборолися у Єврокубках із місцевим клубом «Цух». На жаль, два програші – 25:29 і 25:36 — і «Карпати» припинили свої виступи у європейському Кубку виклику на стадії 1/16 фіналу.

І ось уже цими вихідними у СК «Юність» відбулися ще два матчі української жіночої суперліги, де наші дівчата приймали столичних спортсменок зі «Спартака». 35:18 і 30:11 — дві перемоги і впевнена друга сходинка у турнірній таблиці.

Зараз же 10 гандболісток ужгородського клубу викликані до лав збірної України: четверо до національної, шестеро – до молодіжного складу.

Борис ПЕТРОВСЬКИЙ, головний тренер ГК «Карпати»

Якраз зараз найважчий час – це у нас середина сезону. Непрості були ігри з «Галичанкою», потім Єврокубки, тепер «Спартак». Треба, щоб дівчата відновилися, є багато дівчат з травмами, у нас є пауза, але ми її не цілком зможемо використати на відновлення і в тренувальних цілях. Бо 10 наших гандболісток викликані до збірної України. На тренуванні залишиться 2 людей. 4 в національну збірну – Яблонська, Кільч, Лізинська, Компанієць. У молодіжну збірну їде Готра, Мілікесова, Білик, Воронько, Гичка і Фурманець. Після їх приїзду одразу нас чекатиме поєдинок у Херсоні із «Дніпрянкою». Будемо просити колег із Херсону перенести гру на пізніше. Практично дівчата приїжджають, а ми сідаємо у потяг і їдемо зразу у Херсон. Тобто, не буде жодного тренування. В якому стані вони приїдуть з національної збірної теж – там важкі ігри, тренуються в інших колективах. Це нам не руку подивимося, чи підуть нам на зустріч колеги на перенос гри.

Ужінформ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах