4778
11:12 1.032017

«Минай» поступається у товариському матчі з ФК «Інгулець»

Спорт 1612

1488305692_17093225_322094248188734_1215007259_o_новый размер

На футбольному полі ГСК «Камелот» ФК «Минай» поспарингувався з командою Першої ліги ЧУ — ФК «Інгулець». Результат, щоправда не приніс позитиву. Команда з Кіровоградської області наочно продемонструвала та вказала на певні недоліки у грі нашої команди.

Команді з Минаю у цій зустрічі не могли допомогти два ключові футболісти — Ігор Вагін, який завжди «вигризає» м’ячі у центрі поля, та Михайло Кополовець, який розганяє атаки та часто-густо їх самотужки завершує. І, як виявилось згодом, ці втрати стали для «Минаю» дуже відчутними.

Вже під час перших хвилин матчу було помітно, що «Інгулець» гратиме першим номером, футболісти активно та динамічно йшли в атаку, а при втраті м’яча відразу ж застосовували колективний агресивний пресинг. До такого напору та високої інтенсивності футболісти «Минаю» не були готові.

Гості швидко вийшли вперед: красень-гол з-за меж штрафної вдався новачку команди, прізвище якого не розголошується. Обвідний удар у верхній кут воріт і це 0:1.

Гравці ФК «Інгулець» не скидали обертів, проте й «Минай» намагався нав’язати свою гру супернику. Неабияка боротьба точилася у центрі поля, де Микуляк, Мирончук та Гібалюк протистояли потужним хавбекам команди з Петрова.

Всередині першого тайму гості заробили стандарт поблизу воріт Погоріляка. Штрафний взявся виконувати Євген Немтінов — сильний удар низом у воротарський кут, з яким не зумів впоратись кіпер — 0:2.

Минайці робили спроби відквитати бодай один гол. Уваги вартує момент Михайла Дудаша, передачу на якого віддавав Яромир Лобода. Однак удар прийшовся вище рамки воріт. Час спливав і, в підсумку, за невеликої переваги клубу Першої ліги опоненти відправились відпочивати.

Наставник минайців на другу половину випустив свіжих атакувальних виконавців — Пиняшка та Гегедоша. Однак, варто зазначити, що загалом свіжості у грі команди не додалося. «Інгулець» сьогодні виглядав куди краще, енергійніше та потужніше. Вже на старті другого тайму вони це вкотре довели, провівши третій м’яч у зустрічі. Вихід на рандеву із Хмельовським реалізував ще один новачок команди.

Команді з Минаю в цій зустрічі вкрай важко давалися переходи з оборони в атаку, відчувалась дисгармонія у діях футболістів, бракувало підстраховки.

Вже в середині другої половини зустрічі «Інгулець» забив четвертий м’яч. Відзначився Богдан Боровський, який завершив комбінацію своєї команди.

У ФК «Минай» проявлялись певні моменти показати зуби, але їх було вкрай мало. Приміром індивідуальний прохід Роберта Гегедоша, який завершився сейвом голкіпера. Щоправда той таки Гегедош, все ж, зумів відзначитись бодай голом престижу. Зробив він це ефектно — зі штрафного ударом від стійки. Проте на більше команду з Минаю не вистачило.

ФК «Минай» — ФК «Інгулець» – 1:4

«Минай»: Юрій Погоріляк, Олег Допілка, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Степан Федак, Микола Гібалюк, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Яромир Лобода, Олексій Шпак, Михайло Дудаш.

На заміну виходили: Владислав Хмельовський, Максим Минайленко, Василь Беца, Василь Пиняшко, Роберт Гегедош.

ФК «Минай»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини