4796
13:16 3.032017

У Берегові кращим спортсменам міста вручили стипендії

Спорт 1880

Вже третій рік поспіль у Берегові вручені стипендії “Кращі спортсмени міста”, що їх талановиті берегівчани отримуватимуть протягом року.

1

У номінації “Учнівська та студенська молодь” третю сходинку отримала Вікторія Туряниця, переможець чемпіонату, срібний та бронзовий призер першостей обласі з легкої атлетики 2016 року. Другу сходинку посів Владислав Ващук, бронзовий призер 5 літніх спортивних ігор школярів області та срібний призер міжнародного турніру з боксу. Переможцем у цій категорії стала Наталія Дорофеєва, срібний призер 5 літніх спортивних ігор школярів області, переможець чемпіонату та бронзовий призер першості області з легкої атлетики.

У номінації дорослі на третій сходинці опинився Михайло Солошенко, дворазовий призер змагань перехідного Кубка міського голови з настільного тенісу, кращий тенісист міста 2016 року. Друга позиція – у Золтана Пала, чемпіона Берегівського району з футболу, срібного призера Кубку Берегівського району. Переможцем став Сергій Палуба, срібний призер чемпіонату області з гандболу серед чоловічих команд сезону 2015-2016, володар Кубку області.

У номінації “Особи з обмеженнями у здоров’ї третє місце у Калини Квак, ІІ місце у міському рейтингу з настільного тенісу серед жінок-інвалідів. Друга сходинка у Йосипа Фовріша, ІІ місце у перехідному Кубку міського голови із настільного тенісу. І переможцем у номінації стала Вікторія Надь, бронзовий призер Чемпіонату України з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням ОРА та ВРФР, чемпіонка з настільного тенісу в програмі обласної спартакіаоди серед студентів медичних коледжів, повідомляє міський голова Берегова Золтан Бабяк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах