4885
09:31 6.032017

Юнаки з Великоберезнянщини представлять Закарпаття у Києві

Спорт 2025

Другий етап Шкільної футзальної ліги Закарпаття добіг свого кінця. В ужгородському спорткомплексі «Юність» кращі 8 команд краю із В.Березного, Сваляви, Перечина, Берегова, Виноградівського, Тячівського, Міжгірського, Рахівського районів у суботу визначили з-поміж себе чемпіона.

DSC_1605-800x532

Як зазначив голова комітету з футзалу ФФЗ Закарпаття Сергій Дребужан, зазначені змагання відбуваються в три етапи серед хлопців 2006 року народження. Спочатку найдостойніші визначилися в районах і містах, зокрема із чотирьох груп відібрали по два найсильніші колективи. Тепер відбувся обласний етап турніру, а завершальний прийматиме столиця. Наш край представлятиме команда з Великого Березного. Саме вона в красивому стилі в заключному матчі здолала берегівців і продемонструвала значний прогрес у грі за останній час.

Слід також відзначити поєдинок за 3 місце, який виявився по-справжньому драматичним. Тільки в серії шестиметрових перемогли учні з Міжгірщини, що для них, без сумніву, є вагомим успіхом. Особливо слід виділити воротаря колочавців Василя Штаєра. Він, до речі, і став кращим загалом на останньому рубежі, неодноразово демонструючи відмінну реакцію при парируванні ударів.

У групах теж точилося серйозне суперництво, за винятком хіба одного-двох матчів. Але це – дитячий футбол, у ньому все можливе, та й акцентувати увагу на рахунках у такому віці ще не доречно. Головне, школярі відчули смак справжньої футзальної гри на обласному рівні

Кращі команди грамотами, медалями, кубками нагородили голова комітету з футзалу ФФЗ Закарпаття Сергій Дребужан, голова Асоціації футзалу Закарпаття Денис Близнець, начальник навчально-спортивного відділу області Комітету із фізичного виховання і спорту МОН України Михайло Молнар та головний спеціаліст області цього ж Комітету Анатолій Плеханов.

Півфінал

ЗОШ №1 (Берегово) – ЗОШ (Колочава) – 2:0,

«Гімназія» (В.Березний) – «Гімназія» (Свалява) – 1:0.

Фінал

3-4 місця. ЗОШ (Колочава) – «Гімназія» (Свалява) – 2:2, за пенальті 2:0.

1-2 місця. (В.Березний) – ЗОШ №1 (Берегово) – 3:0.

Кращі в амплуа:

воротар – Василь Штаєр (Колочава),

півзахисник – Едуард Кіндрат (В.Березний),

нападник – Тимофій Фенинець (Свалява).

Насамкінець побажаємо великоберезнянцям гідно представити область у Києві, повідомляє  ФФЗ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах