4934
12:28 9.032017

Дубівчанки стали переможцями турніру з жіночого футболу

Спорт 2022

Днями в Дубівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся турнір з міні-футболу серед дівчат, присвячений 8 Березню. Участь у змаганні взяли 14 кращих футбольних колективів району. Вісім команд боролись в молодшій віковій групі, а 6 – в старшій.

1

На початку змагань учасників привітав зі святом весни директор школи Й.А.Гарга.

Любителі спорту з нетерпінням чекали перших весняних стартів. Особливо приємно спостерігати за спортивними здобутками юнок району, які грають у футбол не гірше за хлопців. Однак на цей раз спортсменки перевершили всі сподівання – їхня майстерність виросла врази.

У змаганнях серед шести-та восьмикласниць, після нелегких ігор в підгрупах за третє місце, футболістки Краснянської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчителі фізкультури І.І.Сойма, Й.С.Трайтлі) перемогли ганичанок (В.В.Фіцай), повідомляє tyachiv.com.ua.

У фіналі зустрілися вихованки І.І.Томишинця з Новоселицької ЗОШ І-ІІІ ст. з юними буштинками (ЗОШ І-ІІІ ст., директор В.М.Серюга). Перемога дісталася новоселицьким школяркам.

Під час футбольних баталій в старшій групі, біля спортивного майданчика ніде було яблуку впасти, стільки зібралося вболівальників! Адже в командах з Солотвина, Тернова і Дубового виступали дічата, які восени стали чемпіонками області в складі збірної ДЮСШ району.

В напруженій боротьбі, де, крім залікових очок, вчителі рахували різницю м’ячів, за бронзові медалі спортсменки Тернівської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер В.М.Герчак) тільки в серії пенальті перемогли юних тарасівчанок (П.П.Кус).

У фіналі зустрілися футболістки Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Солотвинської І-ІІІ ст. №3 (вчитель ф-ри Ю.Ю.Поп). Заключний матч цього дійства пройшов на високому рівні – суперниці показали весь арсенал вмінь, знань та навичок, проявивши неабияку майстерність. Та переможець може бути тільки один – з рахунком 2:0 на цей раз лідирували дубівчанки.

Всі призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами, придбані за сприяння Тячівської РДА.

Дирекція школи з підприємцем Ю.Цуберою організували разом з кухарями частування дітей смачним українським борщем.

Хочеться назвати людей, без яких ми не змогли б досягти результату обласного рівня. Дівчатка та їхні батьки висловлюють щиру вдячність директору Тячівською ДЮСШ В.І.Варзі, голові ФФ району І.І.Грабару, голові районної ради В.Й.Каганцю, селищному голові Усть-Чорної П.П.Костяку, голові Дубівської селищної ради В.М.Носі, спонсорам-підприємцям селища – М.В.Балабан, Є.М.Цубері, М.М.Мадару, В.В.Чендею, Ю.Ю.Руснаку, С.М. та С.С.Вурстам, І.І.Ребарю, І.І.Савулі, В.І.Мадару та тренеру ФК «Карпати» Дубове М.Руснаку.

Ю.Шкиндя, вчитель фізкультури Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст

Фото Івана Григоряка

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини