5228
15:17 27.032017

Команда Закарпаття готується до Чемпіонату України з кікбоксингу

Спорт 2140

1У місті Бровари з 6 до 9 квітня відбудеться Чемпіонат України з кікбоксингу серед юнаків та юніорів. Збірна команда Закарпатської області готується до відповідальних стартів у повній бойовій готовності.

Анатолій ПЕРЦЕВ, президент Закарпатської обласної федерації кікбоксингу WAKO

Присутствуют команды из Ужгорода, Виноградово, Хуста, Ужгородского района. Планируем повезти команду в составе 45 спортсменов и 6 тренеров. Так как сборная Закарпатья в основном состоит из юношей и юниоров, для нас этот Чемпионат Украины – главные старты, где мы должны достойно выступить и дать как можно больше очков для области.

Приїхали на збори до Ужгорода найсильніші бійці краю, аби провести контактні спаринги та перевірити кондиції юних кікбоксерів.

Роберт ЮРОШ, тренер з боксу та кікбоксингу

Основна мета цих тренувань, як і наступних подібних зборів – це підготовка до Чемпіонату України серед ДЮСШ. Відповідно вся збірна області – зібрали кістяк команди, зараз намагаємося підвищити форму, підійти до цих змагань на максимально високому рівні, на максимальних піках можливостей.

За тиждень до головних стартів країни, закарпатці зберуться на навчально-тренувальний збір ще раз.

Анатолій ПЕРЦЕВ, президент Закарпатської обласної федерації кікбоксингу WAKO

И по результатам Чемпионата Украины будет сформирована сборная юношей и юниоров, которые в августе месяце в Македонии будут представлять страну на Чемпионате Европы. Есть шанс попасть на соревнования и нам, закарпатцам.

Головна мета для юних кікбоксерів не просто привезти медалі Чемпіонату України, а потрапити до лав національної збірної.

Ужінформ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах