5233
20:35 27.032017

Кубок Закарпаття, сповнений інтриги

Спорт 1877

25-26 березня на Срібній Землі проходили поєдинки 1/8 фіналу Кубка Закарпаття з футболу. 4 із 8 матчів тримали у напрузі протягом усіх 90 хв. гри.

IMG_5510

СДЮСШОР Ужгород – «Ужгород» – 1:4

Чинний чемпіон області вже на початку гри зусиллями Руслана Соскиди зміг відкрити рахунок. Та до перерви юні СДЮСШОРівці рахунок зрівняли (Василь Луців) – 1:1. Вирішальною виявилася заключна 15-хвилинка гри. За цей час колектив Шанти зумів відзначитися тричі. Авторами забитих м’ячів стали Нуцу Арделян та Іван Ковач (дубль).

«Витязь» (Концгазо) – «Севлюш» (Виноградів) – 1:1 (пен. 4:5)

Уже на першій хвилині поєдинку Віктор Чумак вивів «Севлюш» уперед. На більше команди в першому таймі не награли. А ось на 48-й хв. Вадим Селещук установив паритет. Опісля можливості вийти вперед мали обидва колективи, але основний час так і завершився внічию. У серії 11-метрових вправнішими виявилися виноградівські футболісти.

«Ф.Медвідя» (Н. Давидково) – «Стройно» – 3:0

Краще свої вміння вдалося продемонструвати новодавидківцям. Перший м’яч у ворота «Стройно» влетів на 35-й хв. Автором точного удару став Олександр Балаж. Після перерви господарі збавляти темп не стали й зуміли забити ще двічі. Дубль на рахунку Владислава Човрія.

JJ CLUB (Виноградів) – ФК «Минай» – 0:7

Минайці за багатьма показниками перегравали свого суперника. Якщо в першому таймі гості змогли відзначитися тільки одного разу (Михайло Кополовець), то після перерви у ворота виноградівців влетіло ще 6 м’ячів. Висиль Беца та Кополовець оформили дубль, а Сергій Машталір, Василь Пиняшко та Роберт Гегедош відзначилися по одному разу.

«Перечин» – «Оболонь» (Хуст) – 0:1

Поєдинок між цими колективами вийшов рівним. Цілком прогнозовано долю поєдинку вирішив один забитий м’яч. Був він в активі хустян:

Олександр Фляшко зумів результативно замкнути передачу партнера й забезпечити своїй команді вихід до наступного раунду змагань.

«Вишково» – «Середнє» – 0:2

Гості діяли куди злагодженіше, ніж їхній суперник, але більшу частину першого тайму «Вишково» стримувало натиск середнянців. Та все ж на 40-й хв. одна з атак гостей завершилася результативним ударом Станіслава Котьо. А на старті другої 45-хвилинки інтрига й зовсім була вбита. Гол в активі Івана Качура.

«Н. Коропець» – «Вікторія» (Б. Церква) – 0:1

Багато гольових моментів, як власне і голів, уболівальникам побачити не довелося. Команди діяли обережно, розуміючи ціну помилки. Та все ж наприкінці зустрічі м’яч влетів в одні з воріт. Гравець «Вікторії» Василь Штефан за дві хвилини до кінця основного часу зустрічі зумів відзначитися, завдяки чому приніс перемогу своїй команді.

«Верховина» (Міжгір’я) – «Карпати» (Рахів) – 1:0

Краще свої моменти вдалося реалізувати міжгірцям. Так, на 30-й хв. Володимир Пуга зумів відзначитися забитим м’ячем. Опісля в кожної з команд були ще нагоди для взяття воріт, але поєдинок так і завершився з рахунком 1:0.

У наступній стадії змагань «Севлюш» поміряється силами із «Верховиною», а «Оболонь» – із «Середнім». «Минай» протистоятиме «Вікторії», а «Ф. Медвідя» – «Ужгороду».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах