5257
13:42 30.032017

Закарпатці взяли участь у міжнародному турнірі з регбі в Угорщині

Спорт 2234

Днями в угорському містечку Мандоку відбувся міжнародний турнір з регбі «Кубок Тиса-трофі – 2017». Помірятися силами вийшли національна команда Угорщини та збірна Закарпаття.

verkh

Господарі скликали до складу своєї дружини кращих гравців чи не з усіх куточків держави – Будапешта, Ваца, Веленце, Дебрецена, Естергома, Сейкешфеґрвара та інших міст. Наш колектив склали представники команд Ужгородського університету, РК «Корзо» з обласного центру, Мукачівського держуніверситету та РК «Леви» з Королева.

Поєдинки відбулися у вікових категоріях до 16 та до 18 років. Суперники показали добру підготовку, тож ігри виявилися цікавими для уболівальників.

А під час урочистої частини особливої подяки Федерації регбі Угорщини за розвиток цього виду спорту в нашому краї вдостоїли президента Федерації регбі та регбіліг Закарпаття, професора УжНУ Федора Шандора. Кращим гравцем у команді гостей у категорії U18 став вихованець федерації Сергій Васько.

Федерація регбі та регбіліг Закарпаття висловлює щиру подяку своїм тренерам Віктору Мельничуку (Ужгород), Анатолію Яковлєву (Виноградово) та Федору Морозу (Мукачево), ректору МДУ професору Тетяні Щербан, Генеральному консульству Угорщини в Ужгороді в особі Ласла Віда та Анталові Кішу з Федерації регбі Угорщини за допомогу закарпатським регбістам.

За інформацією офіційного сайту Федерації регбі України, Медіацентр УжНУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
Всі новини