5263
09:34 31.032017

Ужгородський футбол у найближчому майбутньому

Спорт 1920

За участі представників міських клубів відбулося зібрання Федерації футболу міста Ужгород.

20170329_160815

Захід відкрив виконавчий директор ФФмУ Михайло Митровський. Він зазначив, що міський футбол виходить на нову фазу розвитку, врахувавши недоліки в роботі в недалекому минулому. Зокрема, буде відновлено основні змагання, які торік не проводилися. Так, після турніру пам’яті на честь Валерія Онуфера, розпочнуть Кубок, а потім чемпіонат Ужгорода й Кубок стадіону «Авангард».

Голова федерації Віктор Качур виніс на розгляд ряд питань, які пов’язані з участю команд в основних змаганнях. Після обговорення з представниками клубів було вирішено: Кубок Ужгорода розпочнуть наступного тижня. У ньому стартують шість команд. Одразу провели жеребкування. 5 квітня «Вопак» зіграє з «Трансвудом», а переможець пари 12.04 вийде на «Автомобіліст». Натомість «Славіст» поміряється силами з «Еко», а кращий у цьому поєдинкові зустрінеться 13 квітня з «Радванкою».

Загалом у чемпіонаті ігровими днями визнано вівторок, середу й четвер залежно від конкретних матчів у календарі. Перенос матчів дозволено тільки за умови згоди обох їх учасників. У команді дозволено виступати 6 гравцям, які беруть участь у змаганнях чемпіонату області у вищій лізі. Натомість представники першої ліги та районних змагань можуть брати в необмеженій кількості, як і юнаки 1998 року народження й молодші. Натомість гравцям-професіоналам виступати заборонено.

Учасники зібрання обговорили питання заявок, полів, суддівства, забезпечення лікарями тощо.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах