5407
19:55 5.042017

Мукачівські школярі змагались у спортивному орієнтуванні

Спорт 2147

4 квітня у Мукачеві пройшли весняні змагання зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді, організаторами яких стали міський Центр позашкільної освіти та Управління освіти міськвиконкому.

1

Траса, прокладена по парку Перемоги та навколишнім вулицям, вийшла швидкісною і цікавою.

Серед дівчат на дистанції два з половиною кілометри завдовшки, що проходила через 8 контрольних пунктів перемогу виборола чемпіонка України Катерина Цепурдей, другою фінішувала її сестра Ніна, третьою – Яна Брунцвик. Всі призерки є ученицями Мукачівської гімназії, а свою спортивну майстерність «відточують» у секції спортивної радіопеленгації.

У змаганнях серед юнаків першим з трикілометрової траси з суттєвим відривом від суперників фінішував чемпіон області Олександр Ткачук з першої загальноосвітньої школи. Та, з-за недбалої відмітки на одному з КП, Олександр отримав п’ятихвилинний штраф. Тож призерами стали Роман Зубака з ЗОШ № 20, Олександр Карпишинець з ЗОШ № 11 та Петро Вальо з ЗОШ № 13.

У змаганнях взяли участь майже сто юних атлетів з шістнадцяти навчальних закладів міста. В командному заліку до шістки лідерів увійшли збірні сьомої, тринадцятої, одинадцятої, десятої шкіл, гімназії та ЗОШ №16.

Ольга ШЕВЧЕНКО,  obolok.com.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах