5423
14:26 6.042017

Вилоцькі футболісти кращі у Виноградівській зимово-весняній першості

Спорт 3625

У неділю, 2 квітня, на стадіоні села Петрово відбулася фінальна гра зимово-весняної першості Виноградівського району з футболу.

4J10KAQ5s7I

У боротьбі за чемпіонство зійшлися “Егреш” (Олешник) та “Болаж” (Вилок). Команди з перших хвилин обережно розпочали гру, трохи більшою активністю в нападі відзначались футболісти з Вилока.

У середині першого тайму півзахисник “Егреша” обрізався в середині поля, що призвело до швидкої контратаки “Вилока”, в результаті якої з флангу виконувався простріл і м’яч влучає в руку захиснику, і арбітр матчу призначає пенальті, який впевнено реалізовує 8 номер “Вилока” – 0:1. З таким рахунком команди пішли на перерву.

На початку другого тайму “Егреш” намагався швидко відігратись, створивши декілька небезпечних моментів біля чужих воріт. Але все ж таки протягом всього матчу ефективніше в нападі діяли гравці “Вилока”. В одному з епізодів вони заробляють небезпечний штрафний, але реалізувати його не вдалося, м’яч пролетів вище поперечки. Вже у наступній атаці “Вилок” знову забиває. Пас з середини поля виводить сьомого номера вилоцької команди можна казати один на один з воротарем, і той з 16-ти метрів сильним ударом під перекладину робить рахунок 0:2.

Після цього голу команда із Олешника створила декілька загострень біля воріт суперника, але в цей день голи забивали лише гравці з “Вилока”, які відзначились ще двічі. Тож матч закінчився 0:4 на користь вилоцької команди, повідомляє obolok.com.ua.

Після матчу відбулась церемонія нагородження, в якій взяли участь голова федерації футболу Виноградівщини Йосип Гевеші, голова районної ради Віталій Любка. Вони відмітили, що обидві команди заслуговують на кубок, команда з Олешника робить ставку на власних вихованців, а команда з Вилока – це команда “ентузіастів”. Кожній із команд буде виділена фінансова допомога із районної ради у розмірі 5 тисяч гривень на власні потреби. Команди нагородили грамотами, новими футбольними формами, тренерів подяками, і в кінці вручили шикарний кубок Вилоку.

Іван МИКУЛАН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах