5515
09:21 13.042017

У Рахові відбувся турнір зі швидких шахів

Спорт 3009

Нещодавно в Рахові в приміщенні районного шахового клубу відбулися першості району серед дорослих та юних шахістів Рахівщини.

70529995

Організатори вирішили провести шаховий турнір з швидких шахів не тільки серед дорослих, але і серед дітей району. Як на диво, юних шахістів на турнір прибуло вдвічі більше ніж дорослих, в зв’язку з цим першість району стала досить масовою. Під час турніру першість району відбулася як серед дорослих, так і серед дітей у шість турів за швейцарською системою.

У змаганнях взяли участь шахісти з різних населених пунктів Рахівського району, а саме Рахова, Великоого Бичкова, Кобилецької Поляни, Росішки та Білина. На початку турніру всіх присутніх привітав Ігор Савчук – голова районної федерації шахів.

Відтак у напруженій боротьбі визначились переможці і призери турніру. Перше місце серед дорослих виборов Романюк Микола з Рахова, на другому – Мартин Євген з Великого Бичкова, третє місце посів Плиска Федір з Рахова. Перше місце серед дітей посів Костик Богдан з Рахова, друге – Андрусевич Андрій з Великого Бичкова, третє – Кузьмик Христина з Великого Бичкова.

Після завершення турніру Ігор Савчук, який був головним суддею турніру та член районної федерації шахів Вільмош Чернян вручили всім переможцям турніру грамоти та медалі, а також цінні подарунки надані Рахівською районною державною адміністрацією. Та найголовніше – усі учасники змагань отримали позитивний досвід та емоції. Приємно, що на турнірі були присутні батьки багатьох юних шахістів. Всі присутні на турнірі залишали приміщення районного шахового клубу з надією на те, що такі змагання будуть проводитися регулярно.

Ігор Савчук, голова районної федерації шахів

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Рахівщині сталася смертельна ДТП
08:45
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Всі новини