5550
22:29 18.042017

Кубок Закарпаття з футболу: без права на помилку. ФОТО

Спорт 2327

14–15 квітня на футбольних полях Срібної Землі відбулися перші півфінальні поєдинки. Ціна помилки з кожною наступною зустріччю тільки зростає, а у футболі, як відомо, часто вирішує все один епізод.

IMG_5697

Матч між виноградівським «Севлюшем» та «Середнім» багатим на забиті м’ячі не вийшов. Обидві команди зі старту зустрічі діяли обережно, тож і небезпечних моментів було обмаль. Загалом на полі в перші 45 хв. спостерігалася рівна гра.

Після перерви «Севлюш» на правах господаря почав більше контролювати м’яч, а разом із тим частіше створювати загрози біля воріт суперника. Цілком закономірно, що гості в одному з моментів помилились і пропустили м’яч. Автором узяття воріт на 77-й хв. став Віктор Микуляк. Попри намагання середнянців вплинути на підсумковий результат «Севлюш» зумів втримати перемогу 1:0. Проте ім’я фіналіста ще далеко не відоме.

В іншому поєдинку («Минай» приймав «Ужгород») інтриги було менше, зате видовищності більше. Минайці частіше контролювали м’яч і вже на 17-й хвилині зусиллями Роберта Гегедоша відкрили рахунок. Після цього тиск на ворота «Ужгорода» не зменшувався, і на 36-й хв. Михайло Кополовець подвоїв рахунок своєї команди.

У другій половині зустрічі гості трохи додали, але особливо це на перебіг подій не вплинуло. Крапку в поєдинку поставив Роберт Гегедош – 3:0. Чи зуміє «Ужгород» відіграти такий гандикап, дізнаємося вже зовсім скоро.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах