5632
15:31 21.042017

Понад півтисячі мукачівців бігли «заради життя дитини»

Спорт 3061

Сьогодні, у парку «Перемоги» відбулася дуже тепла, хороша, спортивна та приємна подія – благодійний забір заради життя маленької Вероніки Гурцули.

_MG_7462

21 квітня Мукачівською спеціалізованою школою №16 було проведено День здоров’я в парку “Перемоги “. Проте, за словами організаторів – головною метою цього заходу був збір коштів для дівчинки.

«Цього року на день здоров’я ми вперше вийшли за межі школи та організували такий забіг не лише разом з учнями, але й з їхніми батьками, що є для нас дуже радісним та приємним моментом», – зауважив директор школи Василь Ілов.

Для школярів така ініціатива дуже сподобалося тож вони з радістю пробігли марафон, після чого влаштували собі танці, ласували чаєм, соком та смаколиками, які для них підготували організатори.

Варто зауважити, що сьогодні погода приємно усміхнулася промінням сонця для маленьких та дорослих благодійників, адже за декілька днів до цього заходу падав дощ та по місту гуляв сильний вітер. Таку ж погоду синоптики передбачають на завтра. Тож, організатори заходу жартома говорять про те, що просто домовилися з погодою для того,щоб забіг пройшов добре, а Вероніка отримала кошти на лікування.

«Я дякую всім за сьогоднішній день. Дякую тим, хто долучився. Ми знаємо, що ми сьогодні провели благодійний забіг. У ньому взяли участь 410 учнів та понад 100 батьків. Я думаю, що це дуже і дуже хороший показник. Відтак, ініціативна група підрахувала зібрані кошти і ми спільними зусиллями зібрали чималу суму – 22 тисячі 425 гривень.

Я радий, що ми вміємо співчувати та вміємо допомагати один одного, а також тим, хто цього потребує», – зазначив директор Мукачівської спеціалізованої школи №16 Василь Ілов.

Після чого відбулась урочиста передача зібраної суми.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах