5987
11:00 2.052017

Тенісний турнір «Відкрита першість Тячівської ДЮСШ» визначив переможців

Спорт 3103

6f2a791-gifull24-27 квітня на тенісних кортах Тячівської ДЮСШ проходили змагання відкритої першості Тячівської ДЮСШ – Національний турнір ФТУ з тенісу 1-ї категорії серед юнаків і дівчат до 16 років та регіональний турнір з тенісу серед юнаків і дівчат до 10, 12 і 14 років.

У змаганнях взяли участь близько 90 юних майстрів великої ракетки з Києва, Львова, Херсона, Ізмаїла, Кам’янець-Подільського, Чернівців, Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Хуста та Тячева. Головним суддею змагань був Віталій Деяк (м.Хуст).

Юні шанувальники тенісу змагалися за перемогу у видовищних поєдинках, викладаючись на повну. Враження у спортсменів – лише позитивні. Кажуть, організація турніру була на достойному рівні, а зручні корти та тепла погода лише сприяли змаганням.

За результатами турніру 1 категорії ФТУ «Відкрита першість Тячівської ДЮСШ з тенісу» призові місця серед юнаків до 16 років розподілились таким чином: 1 – С.Ільницький (Львів), 2 – О.Дупин (Ужгород), 3– М.Васюк (Ізмаїл). Парний розряд: 1. О.Дупин (Ужгород) – О.Нестеренко (Київ); 2. С.Ільницький – Т.Івасишин (обидва зі Львова).

Серед дівчат до 16 років: перше місце – М.Подураєва (Львів), на другому – Я.Позняк (Херсон), третій результат у М.Глібчук (Тячів). Парний розряд: 1 місце – М.Подураєва (Львів) – М.Глібчук (Тячів); друге – Т.Дичка (Ужгород) – О.Труніна (Хмельницький).

За підсумками регіонального турніру призерами стали такі учасники змагань: серед юнаків до 10 років: 1 – Ю.Келемен (Хуст), 2 – К.Кочіш (Виноградів), В.Маслей (Мукачево); серед дівчат до 10 років: 1 – Р.Огниста (Львів), А.Вілігорська (Чернівці), 3 – Л.Труш (Луцьк).

Серед юнаків до 12 років: 1 – І.Шишмарьов (Тячів), 2 – М.Дерейко (Львів), 3 – К.Куліков (Виноградів).

Дівчата до 12 років: 1 – Д.Пищула (Львів), 2 – С.Грицевич (Львів), 3 – К.Лойко (Львів). У дівчат до 14 років: 1 – Л.Базелюк (Берегово), 2 – В.Гайдукова (Тячів), 3 – В.Лукач (Тячів).

Вдало виступили юні тячівці, на рахунку яких два перших місця (Мирослава Глібчук та Ігор Шишмарьов), одне друге (Валерія Гайдукова) і два третіх (Мирослава Глібчук і Валерія Лукач).

Переможців та призерів нагородили дипломами Тячівської ДЮСШ, медалями та кубками, пише Tyachiv.com.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах