6024
14:04 4.052017

В Ужгороді відбувся міжнародний волейбольний турнір серед ветеранів

Спорт 1724

В Ужгородському спорткомплексі “Юність” відбувся міжнародний волейбольний турнір серед ветеранів, приурочений 85-річчю першого майстра спорту СРСР з волейболу в Західній Україні Івана Скрябіна. Вперше завітав на турнір у Закарпаття Президент Федерації волейболу України, суддя міжнародної категорії Михайло Мельник.

20170503162736

На урочистому відкритті змагань їх учасників привітали заступник начальника управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Олег Муртазін, голова Федерації волейболу Закарпатської області, голова облпрофради Володимир Фленько, перший Віце-президент Асоціації ветеранів спорту України Володимир Іванов та інші.

Ветеранські змагання проходили у трьох номінаціях, а їх результати фіксувала суддівська колегія на чолі з головним суддею змагань, майстром спорту Іриною Сущенко. У номінації “Жінки 50+” переможцем стала команда “Сакура” (Закарпаття). На другому місці – “Черешенька” (Мелітополь), на третьому – “Галичина” (Львів). До п’ятірки кращих також увійшли команди ветеранів волейбольного клубу “Ліберо” з міста Біла Церква Київської області та “Барвінок” (Львів).

У номінації “Чоловіки 50+” перше місце завоювала команда “Галичина” (Чернівці). Друге місце зайняли волейболісти команди “Ужгород-50”, третє – “Ельдорадо” (Чернівці). Лише трохи не вистачило до п’єдестала пошани нашим гостям зі Словаччини – команді міста Кошице.

У номінації “Чоловіки 60+” трійку призерів склали команди ветеранів “Закарпаття”, “Толео” (Київ) та Ужгородського району.

Призери змагань нагороджені кубками, дипломами та медалями організаторів. Їх вручили голова Федерації волейболу Закарпатської області Володимир Фленько та Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник. Пам’ятну нагороду від Федерації волейболу України вручив Івану Скрябіну Михайло Мельник.

Отже, міжнародний волейбольний турнір ветеранів в Ужгороді вдався на славу. За відгуками його учасників та представників команд, він був гарно організований, в чому заслуга управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації (Віталій Ерфан) та Федерації волейболу Закарпатської області (Володимир Фленько). Усі умови для проведення змагань були створені у спортивному комплексі “Юність” (Іван Риляк). Відмінно справилася зі своїми обов’язками головна суддівська колегія, яку очолювала головний суддя і організатор турніру – старший викладач факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ “УжНУ”, майстер спорту Ірина Сущенко. Їй активно допомагали ентузіасти спорту Світлана Шваб, Василь Іванко, Василь Магей, Анатолій Боришевський, Василь Гаджега.

Для учасників турніру була організована цікава культурна програма. Вони мали можливість відвідати цьогорічний фестиваль “Сакура Фест 2017” в місті Ужгороді, а Федерація волейболу Закарпаття пригостила учасників смачним бограчем.

Сергій Баранчиков

завідувач відділу організаційно

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах