6027
15:48 4.052017

Ужгородські баскетболісти привезли перемогу з Чемпіонату України

Спорт 3082

Цими вихідними в м.Калуш відбувся фінальний тур Чемпіонату України з баскетболу 1 ліга група “захід”.

29bb9c7-20170504101438

У першому півфіналі БК Житомир в надважкій грі обіграли господарів 76-70, а в другому півфіналі Ужгородці без проблем здолали БК Коростень 81-61.

У грі за третє місце калушане в самій кінцівці обіграли Коростень 76-72 і стали бронзовими призерами.

Всі глядачі очікували, що у фіналі буде рівна гра,від першої до останньої хвилини, але Ужгородці вийшли надмотивованими і з перших секунд заволоділи ініціативою, повністю перекрили двох центрових суперників, зріст яких 2.07 та 2.11, та вже в середині другої чверті вигравали +19. По ходу гри, Житомир скорочувався відстань до 14-15 очок, але наші хлопці вистояли і стали Чемпіонами. В підсумку рахунок 85-67, інформує ПроЗахід.

Олександр Зубковський, граючий тренер БК Ужгород: “Ми дуже щасливі, що знову перші, в цьому році ми виграли дуже багато складних ігор, вигравали в овертаймі, вигравали кидками з сиреною, вигравали програючи 12 очок за дві хвилини до кінця… Ми були впевнені, що станемо в цьому році Чемпіонами, ми сподіваємося, що в наступному році ми підемо на підвищення в класі, отже всі розуміли, що це могли бути останні ігри в цій Лізі для БК Ужгород. Я дуже вдячний всім, хто допомогав нашій команді дійти до перемоги, дякую всім вболівальникам, які цілий рік підтримували нашу команду, і величезне спасибі звичайно своїм гравцям, які привели команду з одним із найменших бюджетів Чемпіонату до Чемпіонства”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах