6072
12:45 6.052017

В Ужгороді бігтимуть з усім світом "заради тих, хто не може"

Спорт 1632

7 травня в Ужгороді відбудеться масштабна спортивно-соціальна акція – забіг, метою якого у є збір коштів на дослідження хвороб, що зв’язані з порушенням функцій спинного мозку.

Афіша_А3_new

У кожному місті, де проводиться Wings for Life World Run, учасник реєструється, і всі кошти, що будуть зібрані під час такої реєстрації, передаються на наукові дослідження до фонду Wings for Life. Забіг з використанням додатку – безкоштовний, але охочі можуть здійснити пожертву через офіційний сайт фонду або сам додаток.

Для того, щоб взяти участь, необхідно тільки завантажити мобільний додаток про Wings for Life World Run, у визначений час розпочати свою пробіжку і тим самим долучитись до десятків тисяч учасників забігу по всьому світу.

Унікальність забігу ще й в тому, що учасники біжать не ДО фінішу, а ВІД нього. Wings for Life World Run створив формат з автомобілем-кетчером (Catcher Car), який є “рухомою фінішною лінією”, що слідує за учасниками у заданому темпі. Коли автомобіль-кетчер наздоганяє учасника, його/її гонка закінчується.
Останні чоловік та жінка, яких наздожене автомобіль-кетчер, оголошуються Глобальними чемпіонами!

У 2016 році Wings for Life World Run об’єднав 130 732 учасника 203 національностей, зібравши 6,6 мільйонів євро для єдиної цілі фонду Wings for Life – знайти методи лікування травм спинного мозку.

«Вперше дізнався про Wings for Life World Run через радіо. На одній з популярних словацьких радіостанцій постійно закликали прийняти участь у Братиславському забігу. Мені одразу сподобалась ідея, коли спортсмен біжить не до фінішу, а фінішна лінія наздоганяє спортсмена. Це було десь 2 роки тому. Коли побачив, що цього року в Україні буде організовано офіційний App-Run, тобто забіг з мобільним додатком, то одразу виникла ідея зібратись на такий захід в Ужгороді», – розповів організатор акції в Ужгороді, представник U-Run club, Микола Машіка.

«Можливо, залучені нами учасники допоможуть фонду фінансово. Я на це сподіваюсь. Але якщо ви просто завантажите додаток і вийдете 07 травня о 14:00 на пробіжку з додатком App-Run, то основну мету цього забігу буде здійснено і нам вдасться привернути увагу до проблем людей з порушеннями функцій спинного мозку», – зазначив Микола Машіка.

Завантажити додаток можна тут: http://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/organized-app-runs/

Про фонд Wings For Life
Мільйони людей у всьому світі залежні від інвалідного візка через травму спинного мозку – в основному через аварії або падіння. Wings for Life – некомерційний фонд, який займається дослідженнями спинного мозку. Місія фонду – знайти методи лікування травм спинного мозку. З 2004 року Wings for Life ретельно відбирає і є спонсором передових дослідницьких проектів та клінічних досліджень, які в перспективі зможуть змінити життя людей у всьому світі. Хоча спосіб лікування ще не знайдено, фонд уже досяг чималих успіхів. 100 відсотків внесків учасників Wings for Life World Run і всі кошти зібрані у цьому глобальному заході допоможуть досягти головної мети. Кожен крок у забігу Wings for Life World Run і Wings for Life World Run App Run (зі спеціальним мобільним додатком забігу) – це крок у вірному напрямку – www.wingsforlife.com

Деталі ужгородського забігу за номером: 050-965-70-18

Агентство комунікацій ПАЗЛ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Хустський міський водоканал має нового керівника
13:07
Закарпатці орють, сіють, садять. У скільки обходиться засадити город
12:52
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки 
12:03
Вимагаючи неіснуючий борг, кати загнали мукачівця у душову кабіну і змушували битися головою об стіну
11:59
На Мукачівщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
11:51
На вулиці Новака в Ужгороді сьогодні перекриють проїзд
11:42
На Закарпатті запрацювали ще три поліцейські станції
11:37
«Як минуле допомагає зрозуміти нам цю війну»: лекція від Української академії лідерства для ужгородців та гостей міста
11:01
51 медаль і перше загальнокомандне місце привезли закарпатці з чемпіонату України зі змішаних бойових мистецтв
10:15
Всі новини