6078
10:24 7.052017

В Ужгороді змагалися зірки жіночої легкої атлетики. ФОТО

Спорт 2362

У п’ятницю, 5 травня, в обласному центрі відбулися незвичні спортивні змагання – «Стрибки під музику – Long Jump & Music». Учасники виконували стрибки в довжину з розбігу під свої улюблені музичні композиції.

IMG_6595

Ці змагання проходили у рамках 56-го «Кубка Дружби», а випробувати свої сили згодились одні з кращих легкоатлеток України, серед яких представниці Львівщини, Київщини, Хмельниччини, Черкащини, Чернівецької області, і, звичайно, закарпатки. Чимало учасниць гучно заявили про себе на Чемпіонатах Світу та Європи, а також на Олімпійських Іграх. Зокрема, Марина Бех – призерка чемпіонату Європи, фіналістка ОІ – 2016, Руслана Цихоцька – призерка всесвітніх армійських ігор, учасниця ОІ в Ріо-де-Жанейро.

Приємно, що серед такого потужного колективу не згубилися закарпатки. Так, ужгородка Дарія Новікова з результатом 5.77 метрів посіла 5 місце. Четверта сходинка дісталася Аліні Шух (5.93). Руслана Цихоцька стала третьою – 5.97 м. Наприкінці «вистрілила» Єлизавета Бабій, і з результатом 6.06 м виборола «срібло». А переможницею цілком прогнозовано стала Марина Бех. Хмельничанці підкорилася позначка у 6.19 метрів.

Спостерігати за цим спортивним дійством зібралося чимало уболівальників, які наприкінці змагань також мали змогу спробувати свої сили у стрибках і, таким чином, поборотися за грошові винагороди.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах