6412
11:27 19.052017

В Ужгороді відбувся командний чемпіонат Закарпаття зі спортивного орієнтування пам'яті Володимира Чепи

Спорт 1567

У неділю, 14 травня, в Ужгороді в лісовому масиві мікрорайону «Шахта» проходив командний чемпіонат Закарпаття зі спортивного орієнтування пам’яті Чепи Володимира Івановича.

163

Він був директором Закарпатського центру туризму. В зв’язку із нещодавньою його втратою, до речі, нашого земляка, змагання провели в його честь. Володимира Івановича, уродженця та колишнього жителя і вчителя с.Ільниця, згадують добрими словами багато його друзів та вихованців, які займалися туризмом в шкільному гуртку в рідному селі. Він стояв у витоках дитячого туризму не тільки на Іршавщині, але і в Закарпатті. Протягом свого життя докладав багато зусиль для розвитку туризму на Закарпатті.

В командному чемпіонаті Закарпаття зі спортивного орієнтування пам’яті В.І. Чепи Іршавщину представляли вихованці Іршавської райСЮТур. Переможцями з них зуміли стати Осійська Олександра у групі Ж-21, Дьякова Ганна у групі Ж-16 (учениці Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Цогла Діана у групі Ж-14 (учениця Білківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1). Серед юнаків Ширило Євген у групі Ч-14 (учень Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1) та наставник Жідов І.І. у віковій групі Ч-21 зуміли вибороти ІІІ місця. Всі призери були нагороджені грамотами Управління молоді і спорту Закарпатської ОДА та спортивними медалями. У змаганнях брали участь також учні Ільницької ЗОШ І-ІІІ ст. та Ільницької ЗОШ І-ІІ ст. Вітаємо переможців!

Олександр Осійський,

заступник директора Іршавської райСЮТур

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах