6468
21:45 21.052017

У Мукачеві змагалися силачі з України, Ірану, Чехії, Польщі та Словаччини. ФОТО

Спорт 2219

Вчора, о 15:00 на центральній площі міста над Латорицею відбулось офіційне відкриття кубку Європи зі стронгмену.

_MG_0355

На неймовірне видовище на площу Кирила і Мефодія зібралося чимало містян та гостей Мукачева. Це не дивно, адже те, що відбувалося біля Мукачівської ратуші можна побачити далеко не кожен день. Проте, варто зазначити, що змагання проходять у місті вже вдруге, тож стали для мукачівців невеличкою традицією.

Вже зранку у центрі почали зводили майданчик для проведення кубу Європи з стронгмену, а жителі міста активно виставляли на свої сторінки у соц. мережі фотографії з володарем титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василем Вірастюком, який був на змаганнях головним суддею.

Зазначимо, що змагання проходили не лише в центрі, але й в замку «Паланок», хоча офіційне відкриття відбулося на площі Кирила і Мефодія.

Із вступним словом до присутніх звернувся міський голова Мукачева. Він привітав гостей у нашому краї та побажав подальших перемог. Після чого Василь Вірастюк разом з учасниками кубку та Андрієм Балогою зробили селфі на згадку.

Зауважимо, що силачів очікували такі змагання, як: у вейт фор хай (перекидання сенд бегу 45 кг через планку); карусель Конана (утримання та перенесення ваги на дальність по колу), трек -пул (перетягування вантажівки); естафета 1 (Йок 375кг + Фермер 140кг+Сен бег 100кг / 20м), естафета 2 (Аксель 130кг+Дамбл 85кг+Лог-ліфт 140кг+Лог-ліфт 150кг) та тяга платформи на рази (тяга платформи з автівкою на ній).

Окрім цього, в центрі можна було спробувати бограч, який подавався в хлібному горщику і готувався за старовинним рецептом для угорських королів, шашлик, французькі хотдоги, картоплю, овочі на грилі та інші не менш смачні страви. Також мукачівці та гості міста, які займаються спортом, мали змогу випити коктейлі для відновлення сил та спробувати енергетичні батончики.

На замітку:

Стронгмен – це силовий вид спорту, який приваблює глядачів своїм видовищем.

Спортсмени виконують вправи з масивними снарядами, такими як колеса вантажівок, газові балони, автомобілі і так далі. Вправи можуть бути націлені на найбільшу кількість повторень, на підняття найбільшої ваги або на швидкісне подолання дистанції з великим вантажем на плечах і так далі.

Всі змагання, які проходили у Мукачеві, можна побачити лише восени на «24 каналі»

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини