6590
13:12 25.052017

На ужгородському «Авангарді» відбудеться матч між збірними України та Угорщини

Спорт 1827

У вівторок, 30 травня, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться велике свято футболу – товариський матч між збірними ветеранів, присвячений 25-й річниці створення національної збірної України з футболу та першій міжнародній зустрічі команд України та Угорщини.

MnKen5De

Святкування розпочнеться о 17 годині урочистим відкриттям меморіальної дошки, присвяченій цій історичній події. Її встановлять на центральному вході ужгородського стадіону «Авангард». Потім уболівальників розважатимуть художні колективи.

Відкриття матчу збірних команд о 18.00.

В урочистостях візьмуть участь президенти Федерації футболу України Андрій Павелко та Угорщини Шандор Чані. У складі офіційної делегації Угорщини – організатори тієї гри. З угорської сторони – це Мігаль Лоцков, Золтан Модьор, Шандор Варга, Імре Енеї та інші. На урочистостях також будуть присутні працівники Федерації футболу України, які в 1992 році брали участь у підготовці першого матчу збірної. Це Володимир Мунтян, Володимир Трошкін, Сергій Татулян, члени Оргкомітету Сергій Устич, Степан Гаупт, Ігор Русанов та інші.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах