7344
18:19 16.072017

Ужгородець став чемпіоном України в гонці крос-кантрі серед чоловіків

Спорт 2423

19989745_1650150605017221_5826144753645693722_nУ суботу, 15 липня, Чернівцях завершився основний Чемпіонат України з велосипедного спорту (маунтинбайк) у гонці крос-кантрі серед чоловіків.

У гонці крос-кантрі чемпіоном України серед чоловіків став ужгородець Володимир Козловський, представник ISD MTB TEAM. Торішній чемпіон і товариш В.Козловського Дмитро Титаренко цього разу обмежився “сріблом” чемпіонату.

Раніше В.Козловський вже ставав чемпіоном країни в категоріях “юнаки” та “юніори”.

Цього разу чемпіоном України серед юніорів став ще один ужгородець – Том Рего, котрий наразі виступає за Харків, де навчається.

Зі слів В.Козловського (FCU), майка лідера цього дня для нього не стала несподіванкою, адже постійні тренування та робота над собою завжди дають результати.

–Розкажіть про маршрут та організацію змагань, чи всім Ви залишились задоволеним?

Натомість, новий чемпіон України висловив певне незадоволення організацією змагань, інформує Закарпаття онлайн

“З року в рік чемпіонати проводять по однаковому маршруту, сама траса, можна сказати, досить складна – круті підйоми та технічні спуски, але, що мені не подобається, так це трохи слабка організація. А саме – слаба розмітка по маршруту. Звісно, трасу всі добре знають, але для більшої зрозумілості та виду повинен був бути краще розмічений маршрут. Також технічна зона для тренерів має бути в спеціально відведених місцях, і вони не мають стоять в кущах. Також по ходу змагань заважали юніори та юніорки – було зайвим їх впускати разом з елітою”, – констатував В.Козловський.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах