7443
10:08 24.072017

Street Workout пройшов у місті над Латорицею

Спорт 4976

У спекотну неділю у парку «Перемога», було не лише гаряче, але й потужно та сильно, адже саме там вже із самого ранку проходили змагання зі Street Workout – відбірковий турнір на Чемпіонат України зі Street Workout-2017.

_MG_6376

Для тих, хто не знає – Street workout, або ж вуличне тренування – це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об’єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові.

Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі. Основним заняттям на турніку є підтягування.

Так, у Мукачеві зібралися воркаутери з Львівської та Закарпатської областей. За словами організаторів участь у змаганнях взяли близько 50 юнаків. Всі вони демонстрували присутнім та суддям свої вміння, силу та техніку виконання доволі важких фізичних вправ.

Зазначимо, що вуличні змагання розпочалися із розминки, а згодом судді показали усім майстер-клас.

Переможці визначились у таких номінаціях, як: віджимання на брусах, підтягування на одній руці та перекладині, передній вис, фрістайл.

Подивитися на це дійство завітало чимало містян, а також гостів нашого краю. Особливо цікаво було дівчатам, котрі просто насолоджувалися форматом заходу.

Нагадаємо, що цього року, а саме 14 травня в парку Перемога вже збиралися найсильніші вуличні атлети Закарпаття та гості з інших регіонів України, аби позмагатися у street workout, тож подібні змагання стали у Мукачеві традицією, а пропаганда спорту вже дає свої результати.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах