7616
22:12 29.072017

У Мукачеві грандіозно пройшла драйвова та масштабна велогонка «Excalibur RACE MTB 2017 "Кубок Мукачева". ФОТО

Спорт 5164

Ось вже не перший рік організатори змагань підготували для мукачівців та гостів міста грандіозні велогонки, участь у яких щоразу хочуть взяти все більше і більше людей не лише з нашого краю, але й з інших куточків України.

_MG_7204

Сьогодні, 29 липня, на площі Кирила і Мефодія вже із рання лунала весела та заряджаюча музика. Навкруги було чимало спортсменів та простих любителів їзди на велосипеді, але що найприємніше було спостерігати, так це підтримку батьків своїх ще зовсім маленьких діток, в яких неабияк проявлялося бажання перемогти та приїхати першим.

Зазначимо, що участь могли взяли дітки, яким виповнилося 2 роки.

Для того, щоб все пройшло добре та без різної важкості травм попереду учасників  на квадро циклі їхав один із головних організаторів заїзду та відомий спортсмен Артем Топчанюк, котрий як завжди приклав чимало зусиль для того, щоб все пройшло на вищому рівні.

Зауважимо, що реєстрація на змагання діток віком від 2 до 17 років проходило з 9.00. Самі ж вело змагання дали старт о 11.00. з площі Кирила та Мефодія. Проходили вони у восьми вікових категоріях для дівчаток та восьми категоріях для хлопців.

Призери змагань – перші три місця отримають велоподарунки, грамоти та медалі.

Як розповіла для «Карпатського об’єктиву» мама юних учасників велогонки, вона навіть не очікувала, що її діти наберуться так багато позитивних емоцій, до того ж вона зазначила, що взяти участь у змаганнях вони вирішити заради цікавості – в результаті отримали призові місця.

Нагадаємо, що вже сьогодні, також 29 липня, лише о 19:00 в «Паланку» стартують змагання вгору до замку на головний приз – для цього майстрами спеціально виготовлена корона.

Вже наступного дня (30 липня) з 11:00 буде стартувати МТБ-марафон «Кельтським шляхом». Він розпочнеться з Кольчина, проходитиме 16 населеними пунктами Мукачівщини і фінішує в центрі Мукачева. Його загальна протяжність становитиме 60 кілометрів.

Головний приз змагань – майстри викували спеціально для переможця кельтський меч.

Ілона Вільна

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах