7773
10:49 10.082017

Закарпатські поштовики визначали сильніших

Спорт 1627

У Хусті відбулася XIV обласна галузева спартакіада Закарпатської дирекції ПАТ «Укрпошта», в якій взяли участь працівники всіх структурних підрозділів.

765888+-6

У змаганнях з настільного тенісу і армрестлінгу перемогли спортсмени Закарпатської дирекції, легкоатлетичного кросу – ЦПЗ № 3 м. Іршава, шашок – ЦПЗ № 2 м. Хуст, гирьового спорту – ЦПЗ № 1 м. Мукачево.

Визначилися переможці і в окремих видах. У шашках найкращий результат показали Надія Хмара і Юрій Ількович (Хуст). В настільному тенісі не мали рівних Лариса Мамчур (Закарпатська дирекція) і Олександр Панця (Хуст). У легкоатлетичному кросі, у віковій категорії до 35 років, перемогли Василь Катрич (Мукачево) і Наталія Біба (Іршава), понад 35 років – Михайло Сак і Ганна Штефаньо (Іршава).

Найсильнішими у гирьовому спорті стали: у ваговій категорії до 70 кг. – Василь Катрич, до 90 кг. – Микола Віндюк (Закарпатська дирекція), понад 90 кг. – Михайло Сак (Іршава), а у армрестлінгу: у ваговій категорії до 70 кг. – Василь Катрич, до 90 кг. – Микола Віндюк, понад 90 кг. – Василь Цар (Іршава). Як показовий вид, до програми спартакіади було включено змагання з дартсу, де переміг Микола Папарига (Хуст).

В загальнокомандному заліку перше місце завоювала команда ЦПЗ № 2 м. Хуст (начальник Микола Папарига, голова профкому Ольга Курта). На другому місті – спортсмени Закарпатської дирекції ПАТ «Укрпошта», на третьому – ЦПЗ № 3 м. Іршава. Призери змагань нагороджені кубками, грамотами та медалями організаторів. Їх вручили директор Закарпатської дирекції Сергій Калій та голова обласної профспілкової організації Василь Гецко.

Переможці спартакіади зв’язківців Закарпаття візьмуть участь у Всеукраїнській галузевій спартакіаді.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах