7781
11:23 10.082017

Закарпатські арбітри працюватимуть на поєдинках всеукраїнського рівня

Спорт 1717

У п’ятому турі прем’єр-ліги четвертим арбітром у поєдинку «Верес» (Рівне) – «Зоря» (Луганськ) на стадіоні «Авангард» задіяний Ярослав Козик із Мукачева (трансляція гри на телеканалі «Спорт 1» у суботу, 12 серпня). Він же буде арбітром зустрічі днем раніше в поєдинку серед названих команд U-21.

refery22

У першій лізі в 5 турі вчора головним арбітром у зустрічі «Кремінь» (Кременчук) – «Оболонь-Бровар» (Київ) працював Вадим Запрутняк, а другими асистентами арбітра відповідно в іграх «Десна» (Чернігів) – «Колос» (Ковалівка) та «Черкаський Дніпро» – «Геліос» (Харків) відсудили Петро Котубей із Виноградова та Сергій Наскалов із Мукачева.

У другій лізі вчора в 5 турі спостерігачем арбітражу в поєдинку «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Арсенал-Київщина» (Біла Церква) задіяли Івана Кувіка (представляє Федерацію футболу Ужгородського району). І він же в суботу (12 серпня) буде спостерігачем арбітражу в грі 2 туру з-поміж команд U-19 ОПФКУ «Прем’єр-ліга» у Моршині між «Скалою» (Стрий) та «Зорею» (Луганськ).

13 серпня (у неділю) четвертим арбітром у двобої 2 туру чемпіонату України серед аматорів «Минай» – «Рочин» (Соснівка) в Ужгороді буде Назарій Дьордь, а тоді ж арбітром у матчі цієї ж групи 1 між «Кристалом» (Чортків) і «Нивою» (Теребовля) – Михайло Райда з Іршави. Крім того, у другій групі теж арбітром у грі «Рубікон» (Київ) – «Факел» (Липовець) так само в неділю призначений В’ячеслав Молотокас (теж представляє нашу область). Він же сьогодні працюватиме четвертим арбітром на матчі турніру пам’яті В.Банникова за участі юнацьких збірних U-16 Словаччина – Словенія.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах