7787
18:21 10.082017

​У неділю на Закарпаття повертається великий футбол!

Спорт 3718

Перший домашній поєдинок ФК «Минай», який нещодавно розпочав свої виступи у аматорському чемпіонаті України, відбудеться уже у цю неділю, 13 серпня. Ужгородська команда прийматиме на стадіоні «Авангард» суперника з Львівщини – ФК «Рочин» (Соснівка). Початок матчу о 18:00.

 afisha_rochyn-minaj_FB

Напередодні матчу відбудуться урочистості. Організатори готують багато «цікавинок» та сюрпризів, зокрема для виконання державного гімну запросили фронтмена гурту «Тінь сонця» Сергія Василюка. Також глядачі зможуть побачити виступ студії танцю «Корпорація друзів», а безпосередньо на стадіоні працюватиме дитячий аніматор, який розважатиме дітей. Все – для яскравого сімейного відпочинку. А ще – аби відчути справжню атмосферу футбольного поєдинку – усі охочі можуть розфарбуватися у кольори клубу!

Матч 2-го туру за участі ФК «Минай» та ФК «Рочин» транслюватиметься наживо. Стежити за перебігом подій можна на офіційному сайті ФК «Минай» та у мережі YouTobe (Телеканал «УжНет+»).

Варто відзначити, що у першому турі ФК «Минай» на виїзді зіграв внічию проти ФК «Калуш». У тому матчі, до слова, був зафіксований найкращий показник відвідуваності у турі (1100 глядачів). Натомість суперник «минайців» – ФК «Рочин» єдиний у своїй групі зумів здобути перемогу (3:1 над ФК «Покуття» Коломия).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини