8064
12:02 24.082017

Мукачівські орієнтувальники змагалися за «Кубок Лева»

Спорт 1832

Вже вчетверте напередодні Дня Незалежності у Львові пройшов фестиваль спортивного орієнтування «Кубок Лева».

7

Майже 500 спортсменів з чотирьох країн протягом трьох днів долали траси у приміських лісах. Мукачівці, що представляли Закарпаття на цих змаганнях, найвдаліше виступили у фінальному спринті, що проходив у історичному центрі галицької столиці.

Третьою, після Ганни Коваленко з Херсону та одеситки Марії Романової, фінішувала з трикілометрової дистанції тренер клубу «Товариш» Ніна Расчупкіна. Її вихованці Владислав та Катерина Цепурдеї стали призерами у змаганнях серед своїх однолітків. Десятирічний Владислав за 7 хвилин та 38 секунд першим подолав півторакілометрову трасу, що проходила через 10 контрольних пунктів, і на секунду випередив на фініші найближчого з суперників – калушанина Артура Савчія. Третій результат у Андрія Гуртового з Одеси. У категорії дівчат не старших 14-ти років переможницею стала білоруска Ольга Томашева. Слідом за нею з двокілометрової дистанції фінішували семикласниця мукачівської гімназії Катерина Цепурдей та Катерина Якимечко з Івано-Франківська. Ніна Цепурдей у цій групі зайняла в комплексному заліку п’яте місце серед 33 учасниць.

А переможцями триденних змагань у головній – елітній – категорії серед жінок стали Катерина Дзема, Поліна Захарова та Олена Мироненко (всі – вихованці заслуженого тренера України вінничанки Людмили Пронтишевої), серед чоловіків – Іван і Анатолій Фомічови з молдовського Тирасполя, та харків’янин Вадим Дяченко.

Інна Балаж, Фотографії Олександра Цепурдея

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах