8097
14:07 25.082017

Анонс поєдинків 13-го туру Першої ліги Закарпаття з футболу

Спорт 3422

Команди Західної зони розпочинають у суботу, а зі Східної зіграють у неділю.

DSC_2980

Західна зона

«Н.Коропець» – «ФК «Рутенія» (Сторожниця)

Очікується цікавий матч. Господарі змагаються за медалі (перебувають на третьому місці), а гості в останніх трьох зустрічах здобували тільки перемоги з великим рахунком. У першому колі переміг представник Мукачівщини – 2:1.

ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – «Сокіл» (Кінчеш)

На гостей чекає важка гра. Мало того, що вони перебувають на дні турнірної таблиці, то ще й новодавидківці пригальмували в гонці лідерів. У першому колі переміг саме Ф.Медвідя – 2:0. Тепер господарі намагатимуться теж не впустити свого шансу.

ФК «Вітязь» (Концгазо) – ФК «Бобовище»

Центральна гра туру. Зустрічаються лідери (перша й друга команди). Результат матчу стане фактично золотою акцією. У разі перемоги господарів вони ще більше віддаляться від поки основного конкурента й значною мірою відкриють собі ширше ворота до чемпіонського олімпу. Якщо ж здолають суперника гості, боротьба за перше місце тільки загостриться. У першому колі зафіксовано нічию 1:1.

ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Ракошино»

Для залізничників у зустрічі з аутсайдером чудова нагода поповнити очковий запас і в такий спосіб не випадати з топ-обойми в суперечці за нагороди чемпіонату. Головне – тільки б недооцінити суперника. У першому колі чопські футболісти легко перемогли – 5:1.

ФК «Березний» – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ «Україна»

Господарі мають можливість здолати аутсайдера й зміцнити позиції середняка ліги. Однак зробити це буде, можливо, і не просто. Адже в першому колі між командами зафіксована нічия 0:0. Крім того, хоч в останніх трьох зустрічах гості й не здобули жодного очка, та забивали регулярно. Реальніше березнянцям перемогти, якщо в матчі вийде відкритий футбол.

ФК (Заріччя) – ФК (Копаня)

Гра сусідів по турнірній таблиці за краще місце в золотій середині. У першому колі команди підписали «мирову» – 1:1. Хто зна, можливо, нічия й повториться. Команди приблизно однакового класу, мають таку ж само різницю м’ячів і приблизно показали однаковий результат в останніх трьох іграх (6 очок здобули заріччяни й 4 – копанці). Та інтуїція щось підказує: де очевидно все «в’яжеться» за логікою, насправді так може й не бути…

Східна зона

ФК «Верховина» (Міжгір’я) – ФСК «Говерла» (Ясіня)

Центральний матч у турі. Третя команда проти першої із тією ж золотою акцією. Перша гра завершилася з рахунком 4:0 на користь ясінянців. У стартовому для другого кола турі говерляни поступилися 0:5 дубівчанам, а верховинці здолали терресвян 4:0. Дербі повинно вийти цікавим.

ФК «Беркут» «Бедевля) – ФК «Інтер» (Ганичі)

У першій зустрічі футболісти з Ганичів перемогли 10:2 й тепер виступають фаворитами. Тим паче, що їм конче потрібні очки в змаганні за медалі.

СК Ім. І.Яремчука (В.Бичків) – ФК «Діброва» (Н.Апша)

У першому поєдинку великобичківці здолали суперника 6:2. І хоч грає восьма команда проти десятої, розрив у шість очок дає підстави вважати фаворитом саме господарів. Тим паче, що вони значно більше забивають і менше пропускають за бедевлян.

ФК «Терново» – ДЮСШ (Тячів)

У першому матчі з рахунком 2:0 виграли тернівці. Що може їм завадити здобути в цій грі чергові три очки – важко сказати. Гості – очевидний аутсайдер і в матчі з четвертою командою шансів практично не мають.

ФК «Вишково» – ФК «Авангард» (Тересва)

Вишківці виграли перший матч – 4:0. І цього разу ближчою до перемоги над одним з аутсайдерів є саме шоста команда Східної зони. Авангардівцям буде важко в цьому матчі.

ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Вікторія» (Біла Церква)

Дубівчани в першому колі поступилися 3:5. Тепер же очікується так само непроста гра як для сьомої, так і для п’ятої команд Східної зони. Поготів обидва колективи в попередньому турі перемогли.

Загалом 13 тур буде туром підвищеної уваги, адже в ньому між собою зустрічаються лідери, та й фактично в половині матчів передбачити результати вкрай складно, повідомляє ФФЗ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини