8199
15:49 29.082017

На Рахівщині відбувся велофестиваль «Стежками опришків 2017»

Спорт 1800

Спортивне дійство тривало протягом чотирьох днів, з 24 по 27 серпня.

DSC04977 (1)

Велофестиваль «Стежками опришків 2017» – аматорські змагання, метою яких є пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення, розвиток велосипедного спорту в Україні.

На старт вийшло понад сто велосипедистів, тож на вболівальників, та й самих спортсменів, очікувалася напружена і видовищна боротьба. Участь у заході взяли не тільки українські спортсмени, а й гості із Білорусі, Молдови, Росії та Угорщини. Змагалися спортсмени різного віку: наймолодшому було 3 роки, а найстаршому за 50.

Захід проводився на чотирьох трасах, а кращих велосипедистів визначали в 6 категоріях. Інтриги вистачало в кожній з них. У групі «Hardcore» серед чоловків високу майстерність продемонстрував Антон Пустовіт, який у підсумку й здобув перемогу. Серед учасників старших 35 років тріумфував Андрій Навроцький, котрий відзначився високим рівнем підготовки. У жінок не було рівних Христині Конвісаровій. Приємно, що закарпатець Ференц Гутлебет виявився першим у категорії «Light». Серед спортсменів старших за 35 років у цій же категорії кращий показник продемонстрував Влад Ружинський, а в жінок перша сходинка за Мариною Новожененою.

Особливістю велофестивалю стало те, що учасники  змагалися на якісних трасах важкої складності, аналогів яких в Україні немає, а також те, що це були не одноденні, а багатоденні змагання.

Варто додати, що спортсменни, які потрапили до трійки призерів, були нагороджені грамотами, медалями та сувенірами.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах