8255
14:13 31.082017

Українка подолала стартовий бар’єр на US Open

Спорт 1783

Нині на кортах Національного тенісного центру в американському Нью-Йорку проходить один із чотирьох турнірів Великого шолошу.

svit2_1

Найбільша увага українських тенісних прихильників прикута до головної зірки нашої країни, четвертої ракетки світового рейтингу – Еліни Світоліної.

Наша співвітчизниця у першому колі змагань зустрілася із Катериною Синяковою. У стартовому сеті українка продемонструвала високий рівень підготовки й розгромила суперницю з рахунком 6:0. У другому сеті чешка дала бій. Еліна довгий час володіла перевагою, та у вирішальний момент Катерина додала і все вирішувалося на тайбрейку. Згодом через дощ гра була призупинена.

Після того як поєдинок поновився Синякова змогли перемогти в другому сеті. У вирішальній частині гри суперниця нашої співвітчизниці показала міцний супротив і повела в рахунку 2:0, проте Еліна змогла переломити хід поєдинку і довести справу до перемоги (6:3).

У наступному раунді суперницею Світоліної буде росіянка Євгенія Родіна.

Щодо інших представників синьо-жовтої дружини, то Катерина Козлова та Леся Цуренко вже завершили свої виступи. У чоловічій сітці українець Олександр Долгополов зустрінеться із представником Чехії – Томашем Бердихом.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах