8258
16:14 31.082017

«Минай» у товариській грі переграв «Вітязь»

Спорт 1673

ФК «Минай» провів перший товариський матч у рамках підготовки до домашнього поєдинку з ФК «ОДЕК» Оржів. У суперниках — лідер Першої ліги чемпіонату області ФК «Вітязь» Концово.

1504115364_IMG_0902

У спарингу наставник «минайців» Микола Гібалюк спробував награвати різний склад, активно залучав новачків та футболістів, що перебувають на перегляді.

У першій половині зустрічі учасник чемпіонату України прогнозовано діяв першим номером і створив чимало моментів для взяття воріт. У середині тайму вдалося відкрити рахунок. За фол у штрафному майданчику рефері призначив пенальті, який успішно реалізував Роберт Гегедош. Однак гравці «Вітязя» теж показували зуби. І зрештою, зуміли відігратися. Вихід один на один з кіпером — і Андріан Горняк відновлює паритет. Пізніше, ще до перерви, Сергій Машталір вдало завершив контратаку своєї команди і гості знову вийшли вперед.

У таймі другому хороші моменти не використали Едуард Дзьоба, Василь Пиняшко та Михайло Кополовець. Проте, ближче під завершення матчу, останній, все ж, зумів відзначитися. Кополовець прицільно пробив з лівого краю, встановивши підсумковий результат зустрічі. 1:3 — «Минай» перемагає команду з с. Концово, повідомляє ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах