8361
10:58 6.092017

Незабаром відбудеться відкритий Кубок Ужгорода з велоспорту-маунтенбайку

Спорт 3139

«Організовуйся з друзями зі школи, садочка, двору чи вулиці та вигравай Кубок «ВелоЛідера». Під таким гаслом у Боздоському парку 23 вересня відбудеться відкритий Кубок Ужгорода з велоспорту-маунтенбайку.

A2_0021

До участі у змаганнях запрошують дітей, віком від 3 до 16 років, які не мають протипоказань для занять фізичною культурою та спортом, зі справним велосипедом (біговелом), справними гальмами та велосипедним шоломом.

Микола ЩАДЕЙ, керівник велоклубу «Лідер»

У рамках проведення Європейського тижня мобільності у нас у місті і святкування Дня Ужгорода 23 вересня відбудеться дитяча велогонка – Відкритий кубок Ужгорода «Велолідер». Спеціально розроблені медалі, кубок. Будуть призи, спортивні призи, велопризи. Запрошуємо також долучитися дитячі організації, які працюють з дітками, аніматорів, майстер-класи, аби перетворити локацію парку на справжнє дитяче свято.

Змагання серед дівчат та хлопців будуть проводитися окремо. Відкритий кубок Ужгорода розігруватимуть як в індивідуальному, так і у командному заліку. Учасники можуть організовуватися у команди: до 10 осіб від 7 до 16 років=; до 5 учасників від 3 до 6 років, з хлопчиків та дівчат незалежно від категорії. Попередня реєстрація відбувається у мережі (https://benefit-company.com), втім зареєструватися можна і безпосередньо у Боздоському парку перед стартом змагань.

Микола ЩАДЕЙ, керівник велоклубу «Лідер»

Буде три локації. Перша – це «Дитсадок», для дітей від 3 років до 6 років, окремо на біговелах, окремо на велосипедах. Локація «Школа їзди» — друга – для дітей від 7 до 16 років. Тут будуть такі технічні елементи, вони дуже важливі в умовах нашого міста, щоб навчитися елементарних речей, себе перевірити. Добре було б, аби батьки з дітьми так само спробували себе. Третя локація – так само для дітей від 7 до 16 років, після завершення двох попередніх, третя – це крос-кантрі. Так само тут у парку, поміж дерев, їзда пересічною місцевістю. Буде сформовано такий загальний залік. Можливо, якась школа, садок, вулиця, мікрорайон може виграти оцей кубок.

Заїзди Відкритого Кубку Ужгорода з велоспорту-маунтенбайку відбудуться серед дітей та молоді (аматорів). Втім, основна мета заходу – залучити людей до занять спортом, популяризація здорового способу життя; а також формування вело-інфраструктури і вело-культури в Ужгороді.

Володимир КОЗЛОВСЬКИЙ, Чемпіон України з велоспорту-маунтенбайку

Це все робиться для популяризації спорту, дитячого велоспорту, і загалом спорту. Корисні тим, що тут завжди дуже багато дітей, вони знайомляться, заводять нових друзів. Корисні тим, що розвивається техніка їзди і цікавість. Так, це цікаво.

Також відбудеться конкурс малюнків «Ужгород велосипедний». Роботи приймаються педагогами-організаторами в ЗОШ міста та керівниками ДНЗ Ужгорода до 19 вересня 2017 року. Далі за підтримки образотворчої студії ЗОШ № 3 та творчого дитячо-юнацького об’єднання «Малий Лувер» кращі роботи будуть відібрані та представлені на окремій локації 23 вересня в Боздошському парку під час велогонки «Вело-Лідер». Старт змагань об 11.00, попередня реєстрація стартуватиме з 10.00, повідомляє uzhinform.com.

A2_002

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини