8365
12:34 6.092017

Визначилися фіналісти Кубка Вищої ліги Закарпаття з футболу

Спорт 1809

У суботу та неділю, 2–3 вересня, відбулися поєдинки п’ятого туру, а 5 вересня пройшов перенесений матч третього туру між «Севлюшем» та «Поляною».

IMG_0441

Ціна помилки з кожною наступною грою збільшується, і щоб мати змогу поборотися за кубок, необхідно викладатися на максимум та брати по три очка в кожній грі. І хоч головна мета цього турніру – підготовка до другого кола змагань, про підсумковий результат ніхто не забуває.

«Вільхівці» – «Середнє» – 0:1

Якщо середнянці борються за першість, то колектив із Тячівщини перебуває на дні турнірної таблиці. Команди між собою вже встигли провести два поєдинки в чемпіонаті області, і в обох випадках перемагало «Середнє». У звітній грі саме гості були фаворитами, але легкою прогулянкою цей матч для них не вийшов. Обидва колективи намагалися діяти обережно, тому серйозних помилок, які б несли за собою небезпечний момент на власні ворота, було обмаль. Звичайно, не забували команди й про напад, але пройти захисні редути суперника і «пробити» кіпера було не так легко. Таким чином перша частина поєдинку завершилася нульовою нічиєю.

Перерва пішла на користь колективу з Ужгородщини. Середнянці провели кілька перспективних атак і відчули, що можуть повернути все на свою користь. Так воно і сталося: в середині другої 45-хвилинки результативним ударом відзначився Іван Качур. Як виявилося згодом, це був єдиний забитий м’яч у цій зустрічі.

«Ужгород» – «Поляна» – 1:2

На «Автомобілісті», що в обласному центрі, на вболівальників чекав цікавий поєдинок, що за підсумками 90 зіграних хвилин і підтвердилося. У чемпіонаті «Ужгород» здобув перемогу 2:1, але з того часу «полянці» відчутно додали, та й їм хотілося поквитатися за осічку.

Команди активно увійшли в гру і відразу ж почали створювати гольові нагоди. Уже в стартовій 15-хвилинці рахунок на табло змінився. «Поляна» змогла вийти вперед, а точного удару завдав Олександр Міклош. Цей же футболіст через кілька хвилин подвоїв перевагу своєї команди. До такого перебігу подій господарі були неготові, тож перша половина зустрічі завершилася з рахунком 0:2.

У дебюті другого тайму «полянці» могли оформити розгром, але своїми нагодами не скористалися. За 20 хвилин до завершення гри «Ужгород» усе ж зумів відзначитися. Автором гольового удару став Антон Предчук. Опісля на полі виникло ще кілька гострих моментів, але витиснути з них максимум жодна з команд не змогла. У підсумку «Поляна» мінімально перемогла і в хорошому настрої підійшла до перенесеної гри із «Севлюшем».

Цей поєдинок пройшов за повного домінування виноградівців. Підопічні Валентина Слюсаря відразу дали зрозуміти, що вони налаштовані тільки на вікторію. Розгромну перемогу забезпечили дубль Бориса Ковні та голи Василя Вашкеби, Юрія Мешка і Юрія Чонки.

Таким чином у фінальному двобої, який відбудеться 10 вересня, зійдуться виноградівці та середнянці.

Олег МИКИТА

Команди І В Н П Р/М О
1. «Севлюш» 4 3 0 1 9:1 9
2. «Середнє» 4 3 0 1 9:5 9
3. «Поляна» 4 3 0 1 8:8 9
5. «Ужгород» 4 1 0 3 6:10 3
4. «Вільхівці» 4 0 0 4 1:9 0

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах