8429
15:15 8.092017

В Ужгороді відбулося масштабне спортивне свято

Спорт 2445

8 вересня на площі Народній в Ужгороді з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту пройшов традиційний спортивний фестиваль-ярмарок.

IMG_0648

Спортивне дійство розпочалося о 9 годині ранку. Представники понад 50-и федерацій та фізкультурно-спортивних товариств були представлені різними цікавими локаціями. Було встановлено боксерський ринг, бігові доріжки, створені майданчики для фехтувальників, баскетболістів, важкоатлетів, футболістів, флорболістів, волейболістів тощо. Загалом тут зібралося більше півтисячі учасників.

Вони мали можливість представити глядачам свої нагороди, які були здобуті протягом останнього спортивного року, а також у показових виступах продемонструвати свою майстерність. Також спробувати свої сили в тому чи іншому виді спорту могли й глядачі.

Під час офіційної церемонії відкриття свята було нагороджено спортсменів, тренерів та тих, хто зробив вагомий внесок у розвиток спорту в нашій області. Також був оголошений щорічний рейтинг федерацій з олімпійських та неолімпійських видів спорту.

IMG_0593

Олімпійські види спорту:

  1. Фехтування.
  2. Гандбол.
  3. Греко-римська боротьба.
  4. Легка атлетика.
  5. Фристайл.
  6. Важка атлетика.
  7. Гірськолижний спорт.
  8. Велосипедний спорт.
  9. Сноуборд.
  10. Лижні гонки.

Неолімпійські види спорту:

  1. Шахи.
  2. Комбат Дзю-Дзюцу.
  3. Спортивне орієнтування.
  4. Пауерліфтинг.
  5. Гирьовий спорт.
  6. Кікбоксинг
  7. Морські багатоборства.
  8. Хортинг.
  9. Танцювальний спорт.
  10. Регбіліг.

Загалом спортивне свято пройшло на високому рівні, про що свідчить чимала кількість учасників та цікаві локації, які були представлені. Подібні заходи сприяють розвитку спорту, а також пропагують здоровий спосіб життя. Кожен, хто став свідком цього заходу, отримав чимало позитивних емоцій.

Олег МИКИТА, фото автора

Відео: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах